پاسخ : ثبت سایت درساماندهی
سلام . اگر منظور شما راه اندازي ايميل با آدرس وبسايت است شما بايد نرم افزاري داشته باشيد كه از ايميل SMTP پشتيباني كند . ويندوز بطور پيشفرض نرم افزار outlook Xpress را دارد . ولي بهتر است از نرم افزار outlook از بسته نرم افزاري آفيس استفاده كنيد . هنگامي كه ايميل رو توي كنترل پنل هاست ايجاد ميكنيد آدرس SMTP رو بهتون اطلاع ميده. معمولا اين ادرس
mail.yourdomain.com هست . همچنين شناسه و رمز عبور ايميل رو كه خودتون قرار داديد . اگه به مشكلي بر خورديد خبر بديد.
سلام
هاستینگ شما از چه پنلی به جهت مدیریت هاست استفاده میکند ؟ پنل شما چیست ؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
دروود
وارد Cpanel بشید و در تب Mail گزینه Web mail رو انتخاب کنید و روی Go to Secure Webmail Login کلیک کنید
یکی از سرویس ها رو انتخاب کنید ...
شاد و سلامت در پناه ایزد
سلام
به پاسخ کامل دوستان این رو هم اضافه کنم که شما می تونید با کمی خلاقیت و انجام تنظیمات مربوطه، تمام ایمیل های همین @info خود را (بدون مراجعه به سی پنل برای مشاهده ایمیل) در جیمیل مشاهده و در همان جی میل با همان @info ایمیل ارسال نمایید.
با تشکر
یا علی
[quote author=علیرضا link=topic=31918.msg158710#msg158710 date=1298049725]
سلام
به پاسخ کامل دوستان این رو هم اضافه کنم که شما می تونید با کمی خلاقیت و انجام تنظیمات مربوطه، تمام ایمیل های همین @info خود را (بدون مراجعه به سی پنل برای مشاهده ایمیل) در جیمیل مشاهده و در همان جی میل با همان @info ایمیل ارسال نمایید.
با تشکر
یا علی
[/quote]
بله با گوگل apps
کد:
http://www.google.com/apps/intl/en/group/index.html
[quote author=حمیدرضا link=topic=31918.msg160257#msg160257 date=1299956886]
[quote author=علیرضا link=topic=31918.msg158710#msg158710 date=1298049725]
سلام
با تشکر
یا علی
[/quote]
بله با گوگل apps
کد:
http://www.google.com/apps/intl/en/group/index.html
[/quote]
سلام
خیر! با همان جیمیل معمولی و ساده خودتان! در تنظیمات بروید سربرگی برای این مورد هست!
گوگل اپ که لینک دادید چیز دیگریست!
یا علی