پاسخ : برگردان کردن url ها
سلام
مشکل شما با روشن کردن کش باید حل بشود ! نیازی به حذف این کامپوننت نیست ! اینکار ضرر بزرگی به رنک و رتبه سایت شما خواهد زد. بهتره به حل اصولی مشکل بپردازید !
همچنین VPS خود را ارتقا دهید و پلاگینهای اضافی را از VPS حذف فرمایید تا فشار از پردازند کم شود. طبق بررسی که کردم دیتاسنتر شما دیتاسنتر بدی نبود ! سعی کنید با یک مدیر هاستینگ معتبر نیز در ارتباط باشید تا پیکربندی VPS شما را بر عهده بگیرد تا مشکلات CPU Usage شما که بارها در انجمن مطرح فرمودید برطرف گردد.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
اولا از پاسخگویی شما ممنونم
دوست عزیز مشکل من با کش حل نشد
من از پلاگین ice speed
و از query cache
و حتی کش خود جوملا اونهم همه جوری به تناوب .. ترکیبی.. استفاده کردم اما باز هم مشکل پا بر جاست و نهایتا کمی
از مصرف سی پی یو من رو پایین میاره ولی باز هم سی پی یو دان میشه در رابطه با کانفیگ سرور هم با مسولان سرور قبلا صحبت کردم و خودشون میگویند بهترین تنظیم رو خودشون انجام دادند (البته من از اون زیاد اطلاعاتی ندارم)
اما کش رو همه جوره امتحان کردم خیالتون راحت خیلی فایده ای نداشت منم میدونم که این کار سایت را از نظر رنک داغون میکنه اما چاره ای ندارم اگر شما باز هم راه چاره ای دارید من سراپا گوشم
در ضمن در مورد پلاگشن اضافی بر روی جوملا که تقریبا دیگه همه چیز رو برداشتم و فقط پلاگین های خود جوملا مونده و در رابطه با پلاگین های روی سرور هم من از هیچ چیز به جز gd library استفاده نکردم :(
و اگر اطلاعات بیشتری در مورد مشکل من میخواهید از این قراره:
Server load 0.35 (1 CPU)
Memory Used 39.12% (410168 of 1048576)
Swap Used 0.00% (0 of 1)
--------------------------------------
Server Information
Processor Information
Total processors: 1
Processor #1
Vendor
GenuineIntel
Name
Intel(R) Xeon(R) CPU L3426 @ 1.87GHz
Speed
1866.708 MHz
Cache
8192 KB
-------------------------------------------
Current Memory Usage
total used free shared buffers cached
Mem: 1048576 411472 637104 0 0 0
-/+ buffers/cache: 411472 637104
Swap: 0 0 0
Total: 1048576 411472 637104
---------------------------------------------
Server Status
Service Details Status
mysql (5.0.91-community) up
syslogd up
cpanellogd up
imap up
cpsrvd up
spamd up
exim (exim-4.69-28_cpanel_maildir) up
pop up
httpd (2.0.63) up
sshd up
named up
queueprocd up
Server Load 1.10 (1 cpu)
Memory Used 40.1 %
Swap Used 0 %
Disk /dev/simfs (/) 54 %
و باز هم میگم من قبلا بارها مثل این پست
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سعی کردم این مشکل رو حل کنم
اما متاسفانه نشد .
[quote author=rezamona link=topic=32092.msg158546#msg158546 date=1297805243]
مجبورم که این کامپوننت رو بردارم :'(
(که البته مشکلم رو بارها در انجمن ها مطرح کردم و هیچ کس پاسخ درستی به من نداد و کمکم نکرد این مشکل رو حل کنم و نهایتا بی خیال url های فارسی شدم که البته خیلی خیلی در SEO موثر هست و خیلی خوب بود...!) :'(
[/quote]
اگر منظورتون انجمن مامبولرن هست، در پست های شما اینطور موضوعی رو ندیدم.
ضمنا با توجه به اینکه این کامپوننت تجاری هست ، در انجمن مامبولرن امکان پشتیبانی از اون نیست.
[quote author=rezamona link=topic=32092.msg158546#msg158546 date=1297805243]
اما اینجا یه مشکلی پیش می آد که 16000 صفحه مطلب من از ایندکس گوگل از بین خواهد رفت و ماهها طول میکشه تا گوگل دوباره دوباره یو آر ال های جدید رو جایگزین قبلی ها کنه و در این میان تقریبا تمام بازدید و رنک سایت از بین خواهد رفت ...[/quote]
بارها در انجمن یادآوری و توصیه کردیم در url ها از کاراکترهای فارسی استفاده نکنید.
مشکلات سرور هم با توجه به عنوان تاپیک به این تاپیک مربوط نیست و لطفا در تاپیک مخصوص به خودش پیگیری کنید.
اگر مطمئن هستید که مشکل از سمت کامپوننت موردنظر هست، می تونید از پشتیبانی تولید کننده اون استفاده کنید.
یا علی
دوست عزیز در پست قبلی آدرس یکی از پست های قدیمی خودم رو زدم
در مورد کامپوننت هم من وقتی این کامپوننت رو شروع به استفاده کردم که مجانی بود
الان پولی شده و مسملما پشتیبانی هم به من نمیدهند
در ضمن من متوجه نشدم چرا با یو آر ال فارسی مخالفید (گرچه حالا دیگه خودمم هم با شما موافقم)
اما در حال امتیاز سئوی بسیار بالایی گوگل براش در نظر میگیره یو ار ال های مرتبط با متن رو... که مسلما این کامپوننت بسیار قدرتمند توانایی اون رو داره که عنوان- عنوان مجموعه- و یا عنوان بخش یا هر چیز دیگر مرتبط با متن رو در یو آر ال بیاره
ممنون از شما میشم اگر بهم بگید حالا با همین وضعیت موجود پیشنهاد شما چیه ؟ کلا بی خیال یو ار ال فارسی بشم؟ و اگر بشم چه جویری برش گردونم سریع به یو ار ال های جدید (در گوگل)