سلام
میشه در جوملا 1.5 یک مطلب رو در 2 یا چند مجموعه نمایش داد ؟
اگه افزونه ای برای این کار هست ممنون می شم معرفی کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
میشه در جوملا 1.5 یک مطلب رو در 2 یا چند مجموعه نمایش داد ؟
اگه افزونه ای برای این کار هست ممنون می شم معرفی کنید
دروود
خیر
ولی در جوملا 1.6 این امکان افزوده شده
شاد و سلامت در پناه ایزد
دوستان سلام من به یک مشکل توی نشون دادن مطالب برخوردم من یک مطلب رو به یک ایتم منو توی منوی اصلی اختصاص دادم که با کلیک روی اون اون مطلب نشون داده میشه اما مشکل اینجاست که وقتی این عمل انجام میشه مطلبی که روی صفحه اصلی وجود داره به صورت یک باکس کوچیک سمت چپ نشون داده میشه من نمیخوام که اینم مطلب در این ایتم نشون داده شه یا اگر نشون داده میشه درست نشون داده شه ممنون میشم راهنمایی کنید اینم لینک سایت : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دروود
سایت شما نمایش داده نمیشه !
مدیریت > منو اصلی > مدیریت منو ها > پارامتر ها
تعداد و نوع نمایش مطالب رو تعیین کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
[quote author=Mr.MersaD link=topic=32213.msg160778#msg160778 date=1300882115]
دروود
سایت شما نمایش داده نمیشه !
مدیریت > منو اصلی > مدیریت منو ها > پارامتر ها
تعداد و نوع نمایش مطالب رو تعیین کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
[/quote]
ممنون دوست عزیز ادرس سایت رو این وارد کنید ببینید باز میشه : qls.ir
باز میشه و فکر میکنم مشل شما هم حل شده
اگر باز هم مشکلی هست در همین جا بیان کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
با سلام خدمت دوستان اقا من هر کاری کردم توی مدیریت منو ها و یا توی مدیریت مطالب نتونستم کاری کنم که متنی که توی کادر صفحه اصلی نمایش داده میشه توی ایتمی که در منوی اصلی هستش نشون داده نشه ... اونم سمت چپ اینم لینک صفحه :
میشه کمکم کنید این مشکل رو حل کنمکد:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
تنظیماتی که مرصاد گفت رو برای هر کدام از منو ها تون که مطالب رو لیست میکنند اعمال کنید.
مدیریت>مدیریت منو ها>منوی مورد نظر>پارامترها
اقا من همه تنظیمات داخل پارامتر ها رو زیر و رو کردم و مرتبا تغییرات رو مشاهده میکردم هیچ اتفاقی نیافتاد !! لطف کنه یک نفر یک راهنمایی کار امد بکنه
از راهنمایی دوستان ممنونم ولی مشکل فقط با پاک کردن منو و دوباره سازیش درست شد نمیدونم چرا ولی اینجوری درست شد