سلام
من میخوام از ماژول آخرین مطالب استفاده کنم که در زمان کلیک بر روی این ماژول این پیغام داده میشه..
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من میخوام از ماژول آخرین مطالب استفاده کنم که در زمان کلیک بر روی این ماژول این پیغام داده میشه..
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سیستم یا مرورگرت مشکل داره
بهتره کلا از firefox استفاده کنی!
خیلی بهتره تست کن ضرر نمیکنی ;)
سلام به همگی
آقا درسته منم دیروز آخرین ورژن رو دانلود کردم و بصورت لوکال نصب کردم . قسمت آخرین مطالب فکر کنم ایراد داره . برای منم همین پیغامو میده
این نسخه هم بر روی لوکال هم بر روی سرور تست شده و هیچ موردی نداره
مشکل از سیستم شماست
پیشنهادم رو بالا دادم
سلام آقا محمد
من پیشنهاد شما رو امتحان کردم و فایرفاکسرو هم ریختم .ولی مشکل حل نشد . حتی از داخل قسمت مدیریت هم که روی ماژول آخرین مطالب کلیک می کنم ارور می ده و عمل نمی کنه . میشه راهنمائیم کنین . ن روی لوکال استفاده می کنم .
1- شبیه سازت چیه؟
2- مامبو چه ورژنی هست؟
چطوریاست؟ اول رو سرور بود الان لوکال؟
با هر 2 مشکل داری؟
همین مشکل؟
از appserv استفاده کن هیچ مشکلی نداره
اگه از wamp استفاده میکنی بعضی نسخه هاش مشکل دارن
موفق باشی
بازم سلام
نه من کلا" فقط تو لوکال نصب کردم از appserv2.4.5 هم استفاده می کنم . مامبو هم 4.6.1p هستش . ولی نه به اینترنت اکسپلورر نه با فایرفاکس باز نمیشه . دو بار هم appserv و مامبو رو پاک کردم . یکبار هم ویندوز عوض کردم . ولی نمیشه که نمیشه
دوستان مشکل با Fire Fox حل می شه مطمئن باشید
;)
با سلام و خسته نباشید
من هم همین مشکل رو با ماژول آخرین مطالب دارم. (مامبو 4.6.1p)
با فایرفوکس هم کار کردم. قسمت ماژول باز میشه اما اولا شمایل قسمت ماژولش خیلی بهم ریخته س و ثانیاً وقتی ماژول رو فعال می کنم کل سایتم میریزه بهم.
فکر میکنم این ماژول مشکل داشته باشه
لطفا راهنمایی کنید
ممنونم