من برای تست مامبو آن را بر روی لوکال هاست نصب کرده و وارد مرحله چهارم شده ام اما از اینجا نه می توانم وارد بخش کاربری بشوم و نه بخش مدیریت وقتی روی این آیتم ها کلیک می کنم صفحه ای با یک سری نوشته لاتین باز می شود
نمایش نسخه قابل چاپ
من برای تست مامبو آن را بر روی لوکال هاست نصب کرده و وارد مرحله چهارم شده ام اما از اینجا نه می توانم وارد بخش کاربری بشوم و نه بخش مدیریت وقتی روی این آیتم ها کلیک می کنم صفحه ای با یک سری نوشته لاتین باز می شود
سلام دوست عزیز ... احتمالا شما از WampServer 2.1 e استفاده میکنید ... برای حل این مشکل از نسخه ی WampServer 2.0 c استفاده کنید ... به لاتین سرچ کنید پیدا میشه ، اگر نشد بگید تا براتون آپ کنم .
نوشته های لاتین رو می تونید بذارید؟
دروود
از چه شبیه ساز سروری استفاده میکنید و چه ورژنی ؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شاد و سلامت در پناه ایزد
من از ومپ 2 . صفر . استفاده کردم ولی باز همان نتیجه قبلی به دست آمد . صفحه ای با این گونه نوشته ها :
کد:Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\www\mamboo\index.php on line 177
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\www\mamboo\index.php on line 290
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\www\mamboo\index.php on line 347
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\www\mamboo\index.php on line 352
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\www\mamboo\includes\core.classes.php on line 406
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\www\mamboo\includes\core.classes.php on line 417
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\www\mamboo\includes\core.classes.php on line 532
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\www\mamboo\includes\core.classes.php on line 1150
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\www\mamboo\includes\core.classes.php on line 1733
[quote author=سیادتی link=topic=31486.msg155769#msg155769 date=1295025409]
درود،
همانطور که می دانید پشتیبانی PHP 5.2.x به پایان رسیده و در نتیجه همه مدیران سرور باید PHP خود را به نسخه 5.3.x ارتقاء دهند، پس همه آنهایی که همچنان از مامبو استفاده می کنند وبسایتشان پایین خواهد آمد چرا که تعداد زیادی ناهمخوانی وجود دارد.
امروز موفق به حل این مشکل شدم و نسخه ای را از آخرین ورژن ارائه شده توسط مامبولرن با PHP نسخه 5.3.x آماده کرده ام که شما می توانید آن را دانلود کنید و به راحتی بر روی همه سرور هایی که از PHP 5.3.x استفاده می کنند نصب کنید و یا اگر در گذشته نصب کرده اید کافیست فایل ها را بر روی آن overwrite کنید ...
توجه: هیچگونه مسئولیتی نصب به استفاده از این نسخه را نمی پذیرم ...
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کامیاب و سربلند باشید
یا علی
[/quote]
سلام
ببخشید دخالت میکنم ولی اگه میشه این بحث رو در قسمت مربوط به خودش (بخش مامبو) ادامه بدید
ممنون
ممنونم
منتقل شد
شاد و سلامت در پناه ایزد