درست کردن یک صفحه جدید در جوملا1.5
سلام..
من می خوام یک صفحه جدید مثل "درباره من " درست کنم..به این صورت عمل کردم..
1- مدیریت جوملا -> افزودن مطلب جدید -> عنوان مطلب رو وارد کنید. بخش: بدون بخش - مجموعه: بدون مجموعه - متن صفحه رو وارد کنید -> ذخیره
2- مدیریت جوملا -> منوی بالا -> منوها -> Main menu -> جدید -> لینک داخلی: مطلب -> نمایش یک مطلب خاص:
در قسمت عنوان، عنوان صفحه رو وارد کنید
اما در این قسمت ( نمایش یک مطلب خاص) نمی توانم به مطلبی که قبلا نوشتم لینک بدم..(جوملا1.5) در قسمت انتخاب مطلب هم غیر فعاله چه کار باید بکنم؟
پاسخ : درست کردن یک صفحه جدید در جوملا1.5
با مرورگر های مختلف امتحان کنید
شاید ایراد از مرورگر باشه
ممنون..با موزیلا درست شد.
یه سوال دیگه اگه بخوام صفحه ایجاد شده به صورت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] نشون بده باید چی کار کنم.
نام مستعار رو aboutme نوشتم اما تاثیری نداشت.
سلام
برای این کار باید مطلب خود را به صورت "بدون مجموعه" ست کنید و بهینه سازی لینکها را از تنظیمات کلی فعال کنید
یا علی
[quote author=فیروزمندان link=topic=32692.msg160937#msg160937 date=1301172588]
سلام
برای این کار باید مطلب خود را به صورت "بدون مجموعه" ست کنید و بهینه سازی لینکها را از تنظیمات کلی فعال کنید
یا علی
[/quote]
پس از اینکه این کار رو انجام دادم آدرس ها به صورت i.com/index.php/aboutme شد ...اما وقتی وارد صفحه می شم صفحه کاملا سفید هست و فقط مطلالب می آد..از عکس و قالب سایت خبری نیست..مشکل کجاست؟
سلام
مشکل احتمالا از قالب شما و اشتباه در آدرس دهی فایل های css و تصاویر است .
اگر لینک سایت خود را قرار بدید بهتر میتونیم راهنمایی کنیم
برای حذف index.php/ میتونید گزینه استفاده از mod_rewrite را در تنظیمات کلی فعال کنید ( البته اگر از Apache استفاده میکنید )
یا علی
مرسی از لطفتون لینک سایت
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
قبل از این کار وقتی وارد صفحه درباره من می شدم عکس و قالب سایت رو نشون می داد.
در باره من مشکلی نداره و تنها مشکلی که هست INDEX.PHP است که با راهنمایی آقای فیروزمندان حل می شه
[quote author=sahama link=topic=32692.msg160954#msg160954 date=1301203265]
در باره من مشکلی نداره و تنها مشکلی که هست INDEX.PHP است که با راهنمایی آقای فیروزمندان حل می شه
[/quote]
یعنی وقتی شما وارد صفحه "درباره من" میشید قالب سایت رو هم می بینید؟ من که واردش می شم قالب سایت رو نشون نمیده و فقط یه صفح سفید هست که مطالب رو نشون میده..در صورتی که قبلا گزینه بهینه سازی توی تنظیمات کلی غیر فعال بود این مشکل وجود نداشت.
درست بود اون موقع ولی الان قالب مشکل داره