پاسخ : بازم هم مشکل حرف ف...
من که چیزی نفهمیدم!
میتونید مشکلتون رو تشریح کنید؟
جریان چیه؟
ادرس میدید بررسی کنیم؟
مشکل اینجاست که هر چی تایپ می کنم بعد از ذخیره کردن، تمام حروف "ف" به "ت" و دوتا نقطه بالاش تبدیل میشه. یعنی یه ت با 4 نقطه!!!
این مشکل برای 2-1 نفر دیگه هم پیش اومده. من چون سایت رو تازه نصب کردم، بخاطر بازدیدکنندگان نمی تونم سایت رو آنلاین کنم ولی این عکس همه چیز رو نشون میده. توی خود سایت هم دقیقا همینجوری میاد.
من سعی کردم توی Word تایپ کنم وقتی هم paste میشه درسته. بعد از ذخیره یا تایید هست که تغییر کاراکتر میده. اگر "حرف ف در مامبو" رو جستجو کنید مطالب قبلی توی انجمن پیدا میشه.
فقط متن مطالب نیست. تیترها و عنوانها هم همه همینطوری شدن.
این هم عکس:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
عکس رو جای دیگه اپلود کنید مثلا tinypic.com چون :
نقل قول:
مشترک گرامي
دسترسي به اين سايت امکان پذير نميباشد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این رو تست کردی؟
اگر آره و جواب نداده یوزر و پسورد بفرستید چک کنم
بله تست کردم. ولی بعدش اعلام میکنه که هیچکدوم از row ها تغییری نکرد...
براتون تو پیغام خصوصی یوزر و پسورد رو هم فرستادم که از تو هاست و PHPadmin چک کنید...
خیلی ممنون
متاسفانه مشکل از سرور شماست!
کاری نشد انجام بدم و قبول نمیکرد بارها مطرح شده که سرور های یونیکسی استفاده کنید!!!
من نمیدونم شما چی میخواید از جون ویندوز!!! اون که راحت تر و بهتره!
سلام
اينو تست كنيد :
يا علي