-
مشکل با IE
سلام
من بلاگم رو یک سالی هست راه انداختم و تازه دیشب فهمیدم که بلاگ من اصلا با IE سازگار نیست.
توی انجمن گشتم و یک مقاله که توی ویگی بود خودندم و اجرا کردم ولی اصلا سایت تغییری نکرد. ممنون می شم راهنماییم کنید .
آدرس سایت :
کد:
http://blog.darajeh.net
فکر هم می کردم جوملام 1.5.20 هست ولی الان فهمیدم 15.17. هست لطفا کمک کنید.
-
پاسخ : مشکل با IE
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
از جوابتون ممنونم
ولی من این رو خونده بودم ولی نفهمیدم که کدها رو کجا باید قرار بدم و برای اهمین کدها رو گذاشتم توی صفحه index قالبم اما کار نداد . لطفا راهنمایی کنید .
ممنون
موفق باشید
-
سلام تشکر که به سوال دوستمون جواب دادین .
من هم همین مشکل و دارم . اما اگه ممکن باشه بگین این کد رو باید کجا قرار بدیم .
البته من از جوملا 1.5 استفاده می کنم .
-
سلام
کدهای مذکور را در بین تگ head و /head قرار بدهید
-
با سلام خدمت دوستان
من يك قالب آناهيتا دارم كه با IE مشكل داره كدهاي شما رو همونجا كه گفتيد ريختم همونجا و كدهاي قبليشو پاك كردم كه با IEمشكل نداره ولي عكس هاي سايت رو بالا نمياره توي هيچ مرورگري،حتي دو تا كدها رو گذاشتم كه نشد و ترتيبشم عوض كردم
خواهشا راهنماي بفرماييد
كدهاي خود قالب آنا هيتا قسمت head
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<link rel="stylesheet" href="templates/system/css/system.css" type="text/css" />
<link rel="stylesheet" href="templates/system/css/general.css" type="text/css" />
<jdoc:include type="head" />
<?php if($this->direction == 'rtl') : ?>
<link href="templates/<?php echo $this->template ?>/css/template_rtl.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
<?php else : ?>
<link rel="stylesheet" href="templates/<?php echo $this->template ?>/css/template.css" type="text/css" />
<?php endif; ?>
-
سلام ادرس سایت بفرمایید لطفا و لینک مستقیم به نمونه عکسی که لود نمیشه رو بدید
-
سلام..من از قالب گلاره استفاده می کنم..در قسمت ویرایش HTML قالب اصلا کلمه head وجود نداره ..کد ها رو کجا باید بذارم؟
-
دروود
اینترنت اکسپلولرر 6 منسوخ شده سعی کنید کاربر ها رو راقب به ارتقا کنید ...
میتونید از افزونه استفاده کنید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
سلام..مرصاد عزیز مشکل ما اینترنت اکسولار بالای 7 هست....من از قالب گلاره استفاده می کنم..در قسمت ویرایش HTML قالب اصلا کلمه head وجود نداره ..کد ها رو کجا باید بذارم؟