پاسخ : انتقال از لوكال به سرور
شمااحتمالا از نسخه 4.6.1 استفاده میکنی که برای نصب باید گزینه تصب جامع را استفاده کنی
لطفا نسخه مامبو خودتو بگو تا بهتر راهنمییت کنیم
یک مزاح کوچیک
شرمنده از مدیران
وقتی گفتی مامبو مشکل داره یاد یک داستان افتادم
برنارد شاو در یکی از نمایش هایش و قتی نمایش تمام شد و همه او را تشویق می کردند یک نفر فریاد زد خیلی مزخرف بود.
و برنارد شاو با ارامی و متانت گفت : منم با شما موافقم اما چکار کنم ما اقلیتی در برابر اکثریت هستیم.
حالا منم با شما موافقم که مامبو مشکل داره ولی چکنم که ما اقلیتی بیش نیستیم و اکثریت میگن مامبو خوبه
امیدورام ناراحت نشده باشی در ضمن به مامبو لرن خوش آمدی
سلام
اون آموزش براي مامبو 4.5.4 بود .
شما براي نصب كامپوننت - ماژول و مامبوت در قسمت مديريت مامبو مسير زير رو دنبال كنيد :
نصب كننده ها - جامع - Beowse ==> بعد از دادن مسير روي آپلود فايل و نصب كليك كنيد
و اما نويد :
نقل قول:
حالا منم با شما موافقم که مامبو مشکل داره
مامبو چه مشكلي داره ؟!
يا علي
بزرگترین اشکالش که کمر منو شکسته اینه که چرا مامبو از بخشها به صورت زیر درختی شدن حمایت نمیکنه(حتی در نسخه جدید)
وگرنه مامبو خیلی خوبه
ما مخلص شا هم هستیم اقای فیروزمندان
نميشه گفت اين يك مشكله
شايد بهتر باشه بگيم يك كمبود
اما با توجه به Roadmap اين مورد هم حل ميشه
يا علي
باسمه تعالي
با عرض سلام خدمت تمامي عزيزان
بنده اول بگم كه از اينكه گفتم مامبو مشكل داره شرمنده هستم و قصد بنده از اين جمله اين بود كه من توي كارم به مشكل برخوردم والا من پورتالي به خوبي و راحتي مامبو نديدم .
دوم سئوال اينه كه من در نصب كننده ها / جامع كامپونت بكآپ را آپلود كردم ولي هنگام بكآپ گرفتن در حدود 10 خط وارنينگ ميده نميدونم براي چي البته بگم من فايل css و index.php در فلودر tempelet را دستكاري كردم ولي تا هفته قبل هيچ مشكلي نداشت اما الان ...
سوم اينكه هر وقت اين سايت رو آپلود ميكنم روي شبكه كنار صفحه سمت چپ پايين يك علامت زرد رنگ به شكل مثلث ميايد كه ميگه صفحه مشكل داره
اينو چه كار كنم
لطف بفرماييد راهنمايي كنيد.
يا علي
سلام
دوست عزيز همينطور كه گفتم آموزش مربوط به مامبو 4.5.4 هست .
در مامبو 4.6.1 به صورت پيشفرض كامپوننتي براي گرفتن بكاپ از ديتاهاي شما وجود داره كه ميتونيد نحوه كار با اون رو در آموزش زير ببينيد :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مشكل سوم هم معمولا مربوط ميشه به ارورهاي جاوااسكريپت قالب شما
يا علي
برای حل مشکلت لوکال به سرور سایتتو به حالت عدم دسترسی ببر و سپس از در محیط لوکال اطلاعات را وارد کن سپس از سایتت یک بکاپ بگیر و روی ساییت بارگذاری کن
کارت راه مییفته
موفق باشی