سلام
من می خواهم در subitem نوار منوی بالای سایتم یک تصویر با اندازه بزرگ مثلا 100 در 100 قرار بدهم
آیا ماژول منو سازی در جوملا هست که این کار رو بکنه
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من می خواهم در subitem نوار منوی بالای سایتم یک تصویر با اندازه بزرگ مثلا 100 در 100 قرار بدهم
آیا ماژول منو سازی در جوملا هست که این کار رو بکنه
سلام د.ست عزیز
درخواستتون نا مفهومه
لطفا بیشتر توضیح بدین و اگر لینک نمونه دارین بزارین
موفق باشید
این یک نمونه تصویر از منو
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کسی جواب نمی ده
اگر قالبی می شناسید که این مشخصه رو تو نوار منوش داره یا ماژول یا کامپوننت یا هر چیزی که بتونه این کار رو بکنه لطفا معرفی کنید
ممنون
سلام
لطفا از ارسال پست های پشت سر هم و بالا آوردن پست جدا خودداری کنید.
این قابلیت معمولا در منو هایی که از نوع Mega Menu هستند وجود دارد
لطفا بفرمایید از چه قالبی استفاده میکنید ؟
یا علی
ممنون از این که پاسخ دادید
من قالبی می خوام که فقط این منو بالاش باشه و یک اسلاید شد هم زیرش باشه و بقیه جوملا
رنگ بندی و ... هم خودم می تونم با کمک css تغییر بدم فقط این که منوش همون حالتی که تصویرشو گذاشتم باشه
اگه بتونید قالبشو پیدا کنید که ممنونتون می شم اگرم نه یک ماژول یا منوسازی که بتونه برام یک همچنین منویی بسازه خیلی خوبه
قالب های سایت Joomlart و RocketTheme اکثرا این مورد را پشتیبانی میکنند
در آموزش زیر دقیقا مراحل انجام این کار به صورت تصویری توضیح داده شده
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
سلام
شرمنده من پاسخ ندادم چون با ایمیل اطلاعرسانی نمیشه که کسی پست گزاشته
همون طور که آقای فیروزمندان فرمودن این چیزی که شما میخاین مگا منو هست که اخیرا به قالب ها اضافه شده
در واقع شما میتونید یه ماژول رو توی منو فراخونی کنید
موفق اشید
سلام
در تنظیمات کاربری میتونید تنظیم کنید که ایمیل بشه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط kingston [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
دست گل همگی تون درد نکنه مشکلم حل شد
غلام همتون غلام سیاه