سلام دوستان
من تو فروم ساز وی بی ایران که یک بار پست دادم ، پستم تا صفحه ی 11 پیش رفت
ولی اینجا هیچ یک از کاربران به یکدیگر کمک نمیکنند
به نظر شما علت چیه ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان
من تو فروم ساز وی بی ایران که یک بار پست دادم ، پستم تا صفحه ی 11 پیش رفت
ولی اینجا هیچ یک از کاربران به یکدیگر کمک نمیکنند
به نظر شما علت چیه ؟
به نظر من اشتباه میکنین!
حداقل برای خودمن بارها شده که مشکلاتم رو تیم مامبولرن و کابرای دیگه حل کردن!
تنها فرق اینجا این هست که تقریبا بیشتر مسائل رو تیم مامبولرن جواب میده.
مالبولرن چیه ؟
درود
دوست گرامی هر انجمن قواعد و قوانین خودش را داره که طبیعی هم هست این انجمن که تا چند روز پیش به نام مامبو لرن فعالیت نموده بدون شک یکی از بهترین و قوی ترین انجمن های پشتیبانی بوده و هست حالا به هر دلیلی که بیشتر به دلیل مشغله انتقال انجمن و تغییرات جدید هست اگر به سئوال شما با تاخیر پاسخ داده شده دلیل بر این نمیشه فعالیت چند ساله اعضای زحمت کش بی توقع این مجموعه را زیر سئوال برد و با لحنی صحبت فرمود که شایسته این همه تلاش دوستان نباشد یقین بدانید هر کسی در این انجمن فعالیت نموده ناراضی نبوده و به نتیجه مطلوب رسیده است شما هم حتما به نتیجه خواهید رسید
از این گفته دوستانه من ناراحت نشوید
پایدار و سربلند باشید
سلام.
همونطور که دوست عزیزمون delfanatash اشاره کردند، این سایت به تازگی راه اندازی شده و سایت و انجمن جدید هنوز یک هفته از فعالیتش نمی گذره و مدیران سایت مشغول انتقال سایت و انجام تغییرات و رفع مشکلات هستند.
در مورد مامبولرن:
مامبولرن یک تشکل غیرانتفاعی هست که از سال ها قبل بومی سازی، توسعه و پشتیبانی از مامبو رو انجام می داده. مامبو نام سیستمی هست که جوملا بعدا از اون منشعب شده.
بومی سازی و پشتیبانی از جوملا قبلا در سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و انجمن مامبولرن انجام می شده و جوملای بومی شده توسط مامبولرن از بیشترین استقبال کاربران در بین سایر تیم ها برخوردار بوده.
اکنون به دلیل گستردگی جوملا، موارد مربوط به جوملا تفکیک شده و به سایت جدید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] منتقل شده.
اطلاعات بیشتر:
- [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
- [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی