با سلام.
من یه مشکل خیلی عجیب و غریب پیدا کردم: ارتباط صفحه ی ایندکسم با بخش مدیریتی جوملا قطع شده. هیچ تغییری رو نمی تونم تو سایت ببینم.
لطفا اگه راهی به ذهنتون میرسه کمک کنید. من تو php وارد نیستم. نمیخوام خودمو درگیر کدش کنم. :(:(
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام.
من یه مشکل خیلی عجیب و غریب پیدا کردم: ارتباط صفحه ی ایندکسم با بخش مدیریتی جوملا قطع شده. هیچ تغییری رو نمی تونم تو سایت ببینم.
لطفا اگه راهی به ذهنتون میرسه کمک کنید. من تو php وارد نیستم. نمیخوام خودمو درگیر کدش کنم. :(:(
سلام
میشه مشکل را واضحتر توضیح بدید
موفق باشید
با سپاس از پیگیریتون، من توی بخش مدیریتی سایت هر تغییری رو که میدم تو خود سایت دیده نمیشه، از دیروز وقتی که کامپوننت انجمن ساز کیوننا رو نصب کردیم اینطوری شده فکر میکنم. من رفتم محتوای فایل index.php رو ببینم دیدم اصلا کدی داخلش نیست. نمیدونم آیا واقعا تاثیر اون کامپوننت بوده یا نه! ضمن اینکه کنترل پنل هاست ما لینوکسی هست و خود فایلهای نصب کامپوننت رو unzip نمی کنیم. بلکه هاستمون این کار رو انجام میده.
با تشکر
سلام
از منوی ابزارها ذخیره ساز را پاکسازی کنید و cache را در تنظیمات کلی یکبار خاموش/روشن کنید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
این کارو کردم، ولی بازم نشد متاسفانه! ضمن اینکه تنظیمات cache روی no بود از اول، من با توجه به پیشنهاد شما یه بار yes و دوباره no کردمش.
با سپاس
در واقع برای اینکه تغییرات رو توی سایت ببینم هر بار باید ذخیره ساز رو پاکسازی کنم.
یعنی به ازای کوچکترین تغییری!نقل قول:
نوشته اصلی توسط mh663 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کسی پیشنهادی در این مورد نداره؟
اگر درست متوجه شده باشم شما بعد از انجام تغییرات در مدیریت جوملا تغییرات داده شده را در سایت نمی بینید؟
گاهی اوقات بدلیل افزایش سرعت بارگذاری صفحات ، کش در آی اس پی میمونه. می تونید با آی اس پی چک کنید و ببینید به چه صورت هست.
اگه این موارد نبود. یه توضیح کاملتری بدید.
در تنظیمات احتمالاً این مورد را انجام دادید !
بطور مثال منوها و محتواها یا صفحه اصلی یا ماژولها هر کدام جداگانه ذخیره ساز دارند ! برخی قالبهای تجاری که از فریم وورکهای خاص بهره میبرند نیز بصورت خودکار کش را فعال میکنند و ... .
باید بررسی بشه مشکل دقیقاً از کجاست ! البته این هم مشکل نیست و بعد از زمانی مشخص که تعیین شده کش رفرش میشه.
به هر حال باید دقیق بررسی کنید مشکل از کجاست و ... .
هیچکس تنهاتر از خدا نیست