با سلام
من می خواهم خبرنامه الکترونیکی را که دارم در سایت به گونه ای قرار دهم که امکان ورق خوردن آن در سایت باشد. برای این کار از چه ماژولی باید استفاده کنم؟
لطفاً راهنمایی کنید.
متشکرم.
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
من می خواهم خبرنامه الکترونیکی را که دارم در سایت به گونه ای قرار دهم که امکان ورق خوردن آن در سایت باشد. برای این کار از چه ماژولی باید استفاده کنم؟
لطفاً راهنمایی کنید.
متشکرم.
سلام
میشه بیشتر توضیح بدید !؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
من در سایتم یک خبرنامه الکترونیک دارم که آن را روی صفحه اصلی سایت قرار داده ام و هر کس که می خواهد آن را ببنید باید آن را دانلود کند( فایل بصورت PDF است). ولی من می خواهم که خبرنامه را بجای اینکه دانلود کنند بتوانند در سایت ورق بزنند و بخوانند. برای درک بهتر سوال من آدرس سایت زیر را ببینید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در این قسمت خبرنامه ها بگونه ایی قرار داده شده اند که شما می توانید آنها را ورق بزنید و بخوانید.
ممنون می شوم اگر راهنمایی بفرمایید.
به این منظور شما میتوانید از جداسازی مطالب در محتوا استفاده کنید ! همچنین میتوانید با استفاده از نرم افزار indesign فایل SWF ایجاد کنید و با استفاده از flash player اونرو نمایش بدید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
ممکن بیشتر راه نمایی کنید. اگر ممکن است مراحل را به ترتیب به من بگویید. من دقیقا باید چکار کنم.
ممنون.
شما نرم افزاری که گفتم رو نصب کنید و در موردش مطالعه کنید به جواب خواهید رسید !
در خروجی گرفتن این نرم افزار میتونید دقیقاً عین همان سایت فایلی را تولید کنید و در محتوای سایت خود نمایش دهید.
فقط باید فلش پلیر را توسط پلاگین یا ماژولی مانند all player نمایش بدید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست