به نام خدا
سلام
من میخوام کامپوننت اسلاید شو رو توی یه محتوای مامبو استفاده کنم. آیا امکان اینکار وجود داره؟
تشکر.
نمایش نسخه قابل چاپ
به نام خدا
سلام
من میخوام کامپوننت اسلاید شو رو توی یه محتوای مامبو استفاده کنم. آیا امکان اینکار وجود داره؟
تشکر.
سلام
در مامبو یک پلاگین بود که میتوانستید یک ماژول را با استفاده از آن پلاگین در محتوا نمایش دهید. اسمش رو فراموش کردم. ولی اگر در پلاگینهای مامبو نگاه کنید پیدا خواهید کرد ! قبلاً هم در اینباره در انجمن بحث شده و روشش دقیق بیان شده است.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
اگر از گالری فوکا استفاده کنی همچین پلاگینی داره
load module هست اسم اون پلاگینی که یادم رفته بود :دی که پیشفرض در مامبو هست البته !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
سلام ، ممكن لطف كنيد لينك دانلودش رو بزاريد من پيداش نكردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دروود
به پاسخ ها خوب دقت کنید !نقل قول:
نوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شاد و سلامت در پناه ایزد
خیلی تشکر. ولی چطوری باید ازش استفاده کرد؟
یه چیزایی پیدا کردم فکر کنم با دستور {mosloadposition user1}
باشمه ولی یه مشکلی وجود داره اونم اینه که متن کامل داخل محتوا قرار نمیگیره بهم میریزه. مثلا من چندتا خلاصه متن که تو صفحه اول دارم وقتی این کد رو داخل بالاترین متن خلاصه
قرار میدم ماژول من توی متن خلاصه پایینی ظاهر می شه؟
سلام
این موارد مربوط به استایل قالب شما میشه
اگر لینک سایتتون رو قرار بدید و مشکل را روی سایت شرح بدید بهتر میتونیم راهنمایی کنیم
توجه داشته باشید که این پست در رابطه با مامبو است و فوکا گالری روی مامبو کار نمیکندنقل قول:
نوشته اصلی توسط noroozi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
سلام
اگر مشکلتون حل شده راه حلشو بفرمایید دیگران هم استفاده کنند
ممنون