سلام
به مطالب این سایت نگاه کنید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یه جورایی مثل این است که مطالب تو جدول هستند
چطوری مطالب سایت خودم هم با این روش پست کنم ؟
باتشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
به مطالب این سایت نگاه کنید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یه جورایی مثل این است که مطالب تو جدول هستند
چطوری مطالب سایت خودم هم با این روش پست کنم ؟
باتشکر
یکی کمک کنه دیگه
سلام
لطفاً قوانین انجمن را مطالعه فرمایید و از ارسال اسپم خودداری نمایید !!! در غیر اینصورت برخورد جدی با شما خواهد شد.
منظورتون رو دقیقتر بیان کنید ! اگر نوع نمایشی رو منظورتون هست باید قالبتون رو به این شکل طراحی کنید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
چشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ببخشید نمیشه کاری کرد که هروقت یک مطلب ارسال کنم به طور مرتب مثلا سه جمله در یک کادر قرار بگیره و بقیش بره ادامه ی مطلب و اون سه جمله تو یک کادر بیافته
سلام
از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]استفاده نمایید
موفق باشید
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط نوید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون
ولی این یه چیز دیگست !!! من مثل اون رو میخوام
آخه این حاشیه نداره
باتشکر
سلام
میتونید از ماژول globalnews استفاده کنید. امکانات خیلی زیادی داره من جمله چیزی که شما نیاز دارید.
موفق باشید
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط tabatabaey [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ببخشید میشه لینک بدهید ؟
site joomla.org ye sar bezan vali globalnews tosh nadare vali mitoni mesle in peyda koni
سلام
ممنونیم که به ما کمک میکنید و پاسخ سوالات کاربران را میدهید. اما لطفاً قوانین را مطالعه نمایید و از نوشتن به پینگلیس جداً خودداری نمایید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamidm70 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
هیچکس تنهاتر از خدا نیست