سلام دوستان
میخوام اسم سایتم رو عوض کنم
تو تنظیمات کلی هم رفتم ولی نتونستم کاری کنم
باید چیکار کنم ؟ آخه تو گوگل ثبت شده : صفحه اصلی
چطوری باید اسم وب سایتم رو عوض کنم ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان
میخوام اسم سایتم رو عوض کنم
تو تنظیمات کلی هم رفتم ولی نتونستم کاری کنم
باید چیکار کنم ؟ آخه تو گوگل ثبت شده : صفحه اصلی
چطوری باید اسم وب سایتم رو عوض کنم ؟
سلام
در قسمت مدیریت جوملا >> مدیریت منو ها >> منو صفحه اول را انتخاب کنید و در قسمت پارامتر ها، عنوان مورد نظر خود را جایگزین کنید
یا علی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط firoozmandan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
ببخشید میشه اسم منوی اصلی رو به انگیلیسی بگید ؟ چون این انگلیسی است
همونی که کنارش ستاره هست
home ya home page
آقا من پیداش کردم و تغییرش دادم ولی درست نشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط hamidm70 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اون که ستاره دار است اسمش اینه main menu اسمش هم عوض کردم ولی تغییر نکرد !!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajad DP [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شما اسم منو رو نباید تغیر بدیدکه.باید وارد گزینه های منوی اصلی بشید بعد روی منوی اصلی که معمولا فارسی هست کلیک کنید .کلی تنظیمات داره که سمت چپ در قسمت پارامترهای منو (عنوان صفحه اصلی رو)عوض کنید هر چی دوست داری بنویسید.
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط AMIRA4 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
Menus > Main Menu
روی Home یا Home Page کلیک کنید
در Parameters (System)
مقابل عبارت Page Title هر مطلبی که دوست دارید بنویسید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی