-
فاصله بین متن سایت ومنو
دومشکل تو قالب سایتم هست که همون قالب تابناکه
1-فاصله بین متن ومنو می باشد حتی هیچ ماژولی را هم فعال نکرده بودم بودچهکار منم نباشه؟
2-منوسایت فقط هفت گزینه را میاره واگر بیشتر بشه میاد پایین راه حل لطفا؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
دروود
باید در تنظیمات css قالب خودتون تغییراتی رو ایجاد کنید
از چه قالبی استفاده میکنید ؟!
در صورت امکان ادرس ایت خودتون رو قرار بدید تا بهتر بشه راهنمایی کرد !
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
قالب سایتم tabnakjoomfa
آدرس سایتم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
همون قسمت کدش راکه باید تغییر بدم نمی دونم چه جوری
-
سلام
منظورتون از مورد 1 دقیقاً چیه ؟ متن بین منوها یا متن بین منو و new writer ؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
این قسمت قرمز رنگ درحالی که خیلیها ازاین قالب استفاده می کنندولی این مشکل راندارندمثل سایت[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هم تعداد منوهاش رابیشتر میتونه کنه وهم فاصله ای نیست درضمن ماژول writer راهم غیرفعال کردم این فاصله بود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
اگر سایت مذکور مشکلی نداره میتونید فایل css قالب رو برای سایت خودتون استفاده کنید ! چون تمام این تنظیمات در css قالب نوشته شده و ظاهراً در این قالب تغییراتی داده اند !!
برای اینکار میتونید از develop اینترنت اکسپلورر 7 به بعد استفاده کنید. فقط کافیست صبر کنید سایت باز شود و F12 را بزنید تا این پنجره باز شود و بتوانید فایل سی اس اس را ذخیره و برای سایت خود استفاده کنید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
دقیقا همین کاری که گفتید کردم ولی هیچ تغییری نکرد نه منوهاش درست شد ونه اون فاصله ازبین رفت!!