با سلام
می خواستم بدونم چه جوری میشه متن رو با این شکل شمایل درست کرد
ادرس صفحه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
می خواستم بدونم چه جوری میشه متن رو با این شکل شمایل درست کرد
ادرس صفحه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بیشتر توضیح دهید!
با سلام
من به یک سری جداول نیاز دارم که بتونم در اون عکس و یک لینک بزارم
همان طور که در سایت زیر می بینید
برای بیوگرافی بازیکنان اومده یک سری جدول درست کرده و یک عکس کوچیک از این بازیکنان با اسم اون ها که لینک میشه به بیوگرافی بازیکن ها رو کنارش گذاشته.
حالا من می خواستم بدونم با چه برنامه ایی میشه همچین جداولی با عکس و لینک درست کرد
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام
شما هم میتونید از تیبل استفاده کنید و هم میتونید بدون تیبل این کار رو انجام بدید فقط باید تراز بندی متن رو با تصویر وسط چپ قرار بدید
ولی پیشنهاد میکنم از تیبل استفاده کنید و قطرش رو صفر قرار بدید تا دیده نشه
با خود ادیتور fckeditor هم میشه چنین کاری کرد + dreamweaver
موفق باشید ....
با سلام الان چند ساعتی هست که دارم با تیبل ور میرم ولی به یک مشکل اساسی بر خوردم و اون این که عکس نمی تونم در جدول وارد کنم اگه می تونید راهنمایی کنید
دروود
ادیتورجوملا خودتون رو از طریق مسیر زیر به حالت توسعه یافته تغییر بدید امکانات بیشتری خواهید داشت که این مورد رو هم میتونید انجام بدید
مدیریت > مدیریت پلاگین ها > Editor - TinyMCE 2.0 > در تنظیمات سمت چپ به حالت توسعه یافته تغییر بدید
شاد و سلامت در پناه ایزد
ممنون از همگی شما واقعا دمتون گرم بالاخره تونستم صفحه ی دلخواه خودم رو درست کنم البته یک کم اشکال داره ولی می تونم درستش کنم.
من راستش تا امروز صبح چیزی از اچ تی ام ال نمی دونستم
ولی الان ساعت 12:30 شب هست و من کلی چیز های جالب یاد گرفتم از همه ی شما سپاس گذارم امیدوارم که در کاری که می کنید به نهایت موفقیت برسید.
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط parsam121 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در سايت جوملا دنبال typography باشيد و نصبش كنيد، بعد از نصب در قسمت پايين جايي كه متن رو مينويسيد(article)، يك دكمه مانند نمايش داده ميشود كه روش نوشته Typograpy كليك كنيد و انواع جدول و مارك دار كردن و .... را انتخاب كنيد