سلام
اقا من اینکاره نیستم (ساخت پک فارسی ساز سایت). اگه زحمت نیست محبت کنید پک فارسی ساز را برای دانلود قرار بدید ممنون میشم.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
اقا من اینکاره نیستم (ساخت پک فارسی ساز سایت). اگه زحمت نیست محبت کنید پک فارسی ساز را برای دانلود قرار بدید ممنون میشم.
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط parsoon724 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لینک صحیح نیست. لطفا توجه داشته باشید که این تاپیک در قسمت جوملا ۱.۶ نوشته شده و شما لینک فایل زبان جوملا ۱.۵ را قرار دادید !!
لینک صحیح بدین صورت است :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
بله من نگاه نكردم ، فكر كردم 1.5 هست، در هر صورت لينك فوقي كه من دادم واسه جوملا 1.5 هستش
ترجمه مامبو لرن هستش یا نه؟ من از ترجمه راضی نبودم.
سلام اگر از لینک زیر دانلود کردید بله؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط soheiloo [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
چرا راضی نبودید؟ چه مشکلی داشت؟ لطفا اگر موردی در ترجمه می بیند در تاپیک زیر مطرح نمایید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط firoozmandan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با تشکر از شما
در پناه حق