با سلام و احترام
آیا آموزشی از swmenufree بصورت کامل وجود داره؟
چطور میشود با swmenufree کار کرد و منو آبشاری ایجاد کرد؟
ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام و احترام
آیا آموزشی از swmenufree بصورت کامل وجود داره؟
چطور میشود با swmenufree کار کرد و منو آبشاری ایجاد کرد؟
ممنون
من خودم آموزش جامعی برای زبان فارسی ندیدم
شما مشکلتون رو بفرمایید اگر تونستیم کمکتون می کنیم
ببخشید که من تو این تاپیک سوال میکنم. من یه مشگلی دارم اونم اینه که swmenufree روی منوی من با اینترنت اکسپلور نشون داده نمیشه ولی با فایرفاکس دقیقا همون تنظیماتی را که انجام دادم نشون میده. اگر امکان داره راهنمائیم کنید.
فکر کنم این مشکل از قالب باشه که با ie سازگار نیست کامل...
در مورد سوال خودم هم باید عرض کنم یک آموزش کلی می خواستم که چطور میشه منو و زیر منو ساخت و لینک داد به مجموعه یا محتوا...اصلا ساخت منو در این کامپوننت چگونه است؟
در این کامپونت شکل و نحوه نمایش برای منو هایی که قبلا ساخته شده اند قابل تعریف است و خودش به تنهایی منو نمی سازه
خوب یعنی ما اول باید منو ها رو از بخش منو ایجاد کنیم و بعد نحوه نمایش اون رو در این کامپوننت تعریف کنیم؟
ایجاد منو که مشخص هستش اما نمایشش به صورت آبشاری یا کشویی تا کامپوننت چطوریه؟
کسی نیست یک راهنمایی و کمکی بده؟
دروود
اموزش این افزونه رو میتونید به زبان اصلی مطالعه کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کار با این افزونه زیاد سخت نیست
شاد و سلامت در پناه ایزد
سلام
متسفانه موافق نشدم منوی آبشاری ایجاد کنم ممنون از راهنمایی ها
سلام من این منو را نصب کردم و مشگل مربوط به IE را هم در توضیحات اعمال کردم و حالا بسیار خوب کار میکند.
فقط سوالی داشتم، اینکه من main menu را به عنوان منوی اصلی معرفی کردم ولی چندتا لینک (مثل تماس باما - پیوندها - آرشیو) در منوی اصلی تعریف کردم که میخواهم اونها را بوسیله یک منوی فرعی (مثل : امکانات) بصورت ابشاری در همین منو نشون بدم. میتونید راهنمائیم کنید که چط.ر میتونم اون را درست کنم.
آدرس سایت را در زیر مینویسم تا اگر منظورم را نتونستم برسونم منو را ببینید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]