آيا ميشه با جوملا سايتي شبيه refbackbank داشت يا خير؟
سلام دوستان
من تازه كارم و مدت خيلي كمي دارم با وردپرس ور ميرم و از كدنويسي و اينجور چيزا هم سررشته اي ندارم.
ميخوام بدونم با جوملا ميشه يك سايتي شبيه اين سايت
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] داشت البته منظورم ظاهر سايت نيست بيشتر ميخوام بدونم كه با جوملا ميشه يك سايتي با قابليت عضوگيري داشت كه به هر عضو يك كنترل پنل ساده هم تعلق بگيرد كه بتونه 2 يا 3 مورد را ويرايش كند مثل آدرس ايميل و شماره حساب و يكي دو مورد ديگر و بقيه موارد را فقط ادمين سايت ويرايش كند.
اينم عكسي از كنترل پنلي كه در اختيار كاربر قرار ميدهد.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
البته بعضي از قسمتهاي اين كنترل پنل خاصيتي نداره و ميشه گفت كه اضافه است مثل قسمت Games و اون نمودارهاي سمت راست و يكي دو مورد ديگه.اون قسمت other هم اگر نباشد مهم نيست.
من قبلا اين سوال رو در يك انجمن ديگه پرسيدم كه گفتند به احتمال 60% جوملا شايد بتونه جوابگو باشد.اين بود كه اينجا رو پيدا كردم و پرسيدم.
حالا اگر ممكنه اساتيد محترم من رو راهنمايي كنند و در ضمن اگر نميشود پس با چه سيستم مديريت محتواي ديگه ميشه اين كار را كرد.فقط جوري باشد كه يك مبتدي هم بتونه كنترل و ازش استفاده كند.
نميدونم سوالم رو جاي درستي پرسيدم يا نه؟
با تشكر