سلام
آقا این template.css کجاست ؟ میخام طبق گفته یکی از بچه ها یه مقدار تغییر توی چیدمان نوشته ها ایجاد کنم ولی نمیدونم این فایل کجا قرار گرفته که ویرایشش کنم
ممنونم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
آقا این template.css کجاست ؟ میخام طبق گفته یکی از بچه ها یه مقدار تغییر توی چیدمان نوشته ها ایجاد کنم ولی نمیدونم این فایل کجا قرار گرفته که ویرایشش کنم
ممنونم
سلام آقانقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad61 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برين توي پوشه قالبتون،
از اونجا برين توي پوشه css
همونجا يه فايل هست به اسم : template.css
موفق باشين
ممنون از راهنمایت
این پوشه قالب اسمش چیه ؟دقیقا جاش کجاست
توی cpanl باید برم درسته ؟
در ضمن دکمه تشکر رو ندارم ازتون کتبا تشکر کنم . ببخشید
اسم پوشه قالب template است و قالب شما با امی کهمربوط به خود قالب هست در این پوشه ذخیره می شه
مثلا من یه قالب دارم به نام sina این قالب در این مسیر قرار می گیره
template/sina
سلام خواهش ميكنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad61 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
طبق گفته هاي دوستون sahama:
برين توي كنترل پنل هاستتون،
پوشه template
در اين پوشه اسم قالبي كه رو سايتتون هست رو پيدا كنين، بازش كنين،
يه پوشه هست به اسم css بازش كنيد
اينجا يه فايل هست به اسم template.css
راستي اگه ميخواين بدونين قالبي كه رو سايتتون هست اسمش چيه:
برين مديريت سايتتون
از اونجا منوي extension يا گسترش دهنده
گزينه template manager يا مديريت قالب
تو اين صفحه علامت ستاره روي هر كدوم از اسم قالبها بود، اون قالب رو سايتتون هست،
دوستان از راهنمایتون سپاسگذارم
من توی سایتم چند تا مشکل دارم
این هم لینک سایت
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
1-در قسمت منوی بالا بخش سرامیک کف به کنار کاشی بدنه بیاید با وجود اینکه در قسمت منوی بالا عدد اون رو 2 قرار دادم که بعد از کاشی 25*40 بیاد باز رفته اون آخر چطور بیارمش قسمت دوم؟
2-سوالات متداول ،پیوند ها و لینک آور چگونه حذف میشود
3-با وجود اندازه کافی در قسمت موضوع نوشته ها به صورت دو خطی میشود چطور درستش کنم
4- در قسمت جدول مشاهده می شود که جدول به صورت بسیار نامطلوبی از لحاض ظاهری وجود داره چطور اون رو مثل جدولی که توی ورد درست کردم در بیارم ( آیا باید به صورت عکس باشه)
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در قسمت مدیریت منو به جای استفاده از اعداد از اون فلش های سبز رنگ کنار منوها استفاده کنید.نقل قول:
در قسمت منوی بالا بخش سرامیک کف به کنار کاشی بدنه بیاید با وجود اینکه در قسمت منوی بالا عدد اون رو 2 قرار دادم که بعد از کاشی 25*40 بیاد باز رفته اون آخر چطور بیارمش قسمت دوم؟
باز هم در قسمت مدیریت منو می تونید این کار رو انجام بدیننقل قول:
سوالات متداول ،پیوند ها و لینک آور چگونه حذف میشود
فایل template.css رو باز کنید و به خط 1761 رو پاک کنید. کد زیرنقل قول:
با وجود اندازه کافی در قسمت موضوع نوشته ها به صورت دو خطی میشود چطور درستش کنم
کار جدول یکمی سخته و طولانی هست این جا نمیشه. در صورتی که می خواهید دقیقا همون جدول word باشه بهتر از عکس استفاده کنید.کد:width: 250px;
با اینکه از دکمه های سبز رنگ استفاده می کنم باز هم مشکل دارم
در مورد مابقی منوهای بالا که میخام حذف بشه ، در قسمت منوهای بالا قرار ندارند که حذفشون کنم. حالا باید چیکار کنم؟
واسه رسیدن به templat از مسیر /public_html/templates/t-joomla_refagat_2/css به پوشه css رسیدم و توی اون چند پوشه دیگه بود مثل شکل زیر
همون پوشه ایی که آبی هست رو انتخاب کردم و ویرایش رو زدم یه صفحه مثل text باز شد نوشته ایی ک شما گفتی رو پیدا کردم . این شماره یی که دادی رو چطور باید پیدا کنم توی اون فایلی که واسه من باز شد که شماره ایی کنار هر خط نبود با کنترل و اف تونستم پیداش کنم و پاکش کنم؟
با اینکه اون خط رو حذف کردم هنوز مشکل دوخطی بودن وجود داره ( البته شک دارم که کل مراحل رو درست رفته باشم)
ممنون میشم توضیح بدی
در مورد اول یک عکس کامل از اون قسمت از مدیریت اینجا قرار بده تا بگم مشکل کجا هست.
در مورد دوم فکر کنم قالب رو خراب کردی هر کدی شبیه د بالایی که مورد نظر ما نیست، اون آبی هم که انتخاب کردی درست هست ، همون فایل مورد نظر ما هست. فقط به جای edit با Code Edit بازش می کردی شماره سطر ها رو هم براتون میاورد. الان یک تست بزنید.
این خوبه