سلام این عکسی که گذاشتم چه فونتی هست و از کجا می شه منوی اصلی یا منوی بالا را تغییر داد فونتش را
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام این عکسی که گذاشتم چه فونتی هست و از کجا می شه منوی اصلی یا منوی بالا را تغییر داد فونتش را
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
در پوشه قالب > css> و فایل های مربوط به سی اس اس می تونید فونت ها را با جستجو در فایل پیدا و تغییر دهید.
در پناه حق
به بین من همه فونت ها را کردم تاهما ولی فونت این قسمت منوی بالا یا همون منوی اصلی عوض نمیشه به نظر شما کجا هست
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط hamid70 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لينك سايتتونو بدين و بگين كدوم فونت، من عكسي نميبينم
به بین فعلا داخل شرکت هست
یک بار دیگه تو یک اپلود سنتر دیگه اپلود می کنم
دوست عزیز بعضی از قالب ها فایل های css متفاوتی دارند برای مثال ممکنه که قالب شما فایل با نام menu.css و یا یه چیزی شبیه به این داشته باشه
موفق باشید