سلام s
من یک قالب دارم که مطالبش فقط با K2 هماهنگه و از framework استفاده میکنه و چون K2 هنوز برای جوملا 1.6 نیامده من نمیتونم ازین قالب استفاده کنم .میخوام که این قالب از خوده مدیریت مطلب جوملا استفاده کنه چی کار باید بکنم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام s
من یک قالب دارم که مطالبش فقط با K2 هماهنگه و از framework استفاده میکنه و چون K2 هنوز برای جوملا 1.6 نیامده من نمیتونم ازین قالب استفاده کنم .میخوام که این قالب از خوده مدیریت مطلب جوملا استفاده کنه چی کار باید بکنم؟
سلام
اسم قالب ! از چه فریم وورکی استفاده میکنه ؟!
اگر قالب استاندارد باشد با مدیریت محتوای خود جوملا هم کار میکنه !
در واقع در صورت بودن کی 2 هم شما میتونید مطالب رو با مدیریت محتوا در سایت قرار بدید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
بله میشه در سایت قرار داد اما مثلا وقتی میخوام یه منو بسازم که لیستی از مطالب یک مجموعه رو نشون بده نشون نمده قالب که عوض میکنم درست میشه از ja t3 استفاده میکنه اسم قالب هم ja portfolio
سلام
برای این منظور طبق قوانین نمیتونیم کمکی بکنیم.
این قالب یک قالب تجاری است و از خدمات این انجمن خارج است. برای اطلاعات بیشتر [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شما میتوانید در سایت جوملارت دات کام این مشکل را مطرح کنید و مشکل شما را حل خواهند کرد !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست