-
sef و seo در جوملا 15
سلام به دوستان عزیز
سرور سایت من parallel 10.2 هستش و IIS6 داره.
وقتی تنظیمات sef را در جوملا فعال می کنم ، خطای 404 میده.
یک هفته است تو فرووم های داخلی و خارجی می گردم، اما متاسفانه راه حلی پیدا نکردم که مشکلم را حل کند.
از فایل .htaccess و web.config نیز استفاده کردم، اما نشد.
لطفا راهنمایی بفرمایید.
-
بايد در سرور ويندوز mod_rewrite فعال بشه...كه شركتهاي هاستينگ اين كارو نمي كنند چون حدود 100 دلار لايسنسش هست....÷الا شما با پشتيباني هاستت تماس بگير شايد راه حلي داشت يا به لينوكس تغيير بده اگه داشته باشه...
بهتر بود هاست لينوكس مي گرفتي خودتم اذيت نمي*كردي...
-
البته در قسمت تنظيمات جوملا گزينه دوم و غيرفعال كنيد نبايد مشكلي داشته باشيد... فكر كنم فقط index از URL حذف نمي شه...
-
مرسی از بابت پاسخ شما
متاسفانه لینوکس ندارند. از طرفی تو تنظیمات هاست ، یک قسمتی داره که آیتم های آن عبارتند از cgi و fast cgi و ISAPI-extentions. مدیر هاست میگه که این مورد آخر مربوط به mod-rewrite می شه.
نظر شما در این مورد چیه ؟
راستی تو هاستی با تنظیماتی که سرورم داره ، .htaccess و web.config اصلا اجرا می شوند؟
-
اگه اشتباه نكنم اين مورد آخر فقط از تكنيكي مشابه mod-rewrite استفاده مي*كنه...
اين آموزش كمكت مي*كنه ببيني mod_rewrite نصب هست يا نه...كه فكر نكنم نصب باشه...از ايران هاست گرفتي سرويس؟ اگه اره نصب نيست!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
از آتنا هاست گرفتم
بابت لینک ممنون
فردا بررسی می کنم.خبرش را می دهم.ممنون میشم اگه فردا باز هم در ارتباط باشیم.
-
لينك و اشتباهي دادم مثل اينكه...
كاري نداره دو دقيقه مي توني تست كني...
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشيد.
-
لینک را بررسی کردم
حالت اول رخ نداد و همان ارور 404 را آورد
اما phpinfo.php را ایجاد کردم. هر چی گشتم mod_rewrite وجود نداشت. احتمالا همان حدس اول شما باشد. سرور این قابلیت را ندارد.
حالا باید به ادمین سرور بگم که چی برام نصب کنه؟
-
البته یک پارامتر داره که عنوانش url_rewriter.tags است و Local Value آن a=href,area=href,frame=src,input=src,form=,fieldse t= و Master Value آن a=href,area=href,frame=src,input=src,form=,fieldse t= ست شده است.
این که به mod_rewrite مربوط نیست ؟
-
سلام
لینک زیر در این رابطه به شما و مدیر سرورتون کمک میکنه
یا علی