با عرض سلام خدمت دوستان
چه طوری می تونیم مثل این سایت پشتیبانی را ایجاد کنیم ؟؟؟؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از دوستانی که اطلاعات کافی دارند خواهشا کمک کنند
نمایش نسخه قابل چاپ
با عرض سلام خدمت دوستان
چه طوری می تونیم مثل این سایت پشتیبانی را ایجاد کنیم ؟؟؟؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از دوستانی که اطلاعات کافی دارند خواهشا کمک کنند
در jed به دنبال افزونه های تیکت بگردید
دوست عزیز این jed چی هست و ادرسش چی هست ؟؟
اون تیک هم داخلش هست ؟؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]مخفف Joomla Extentions Directory هستش.
مي تونيد جوابتون رو از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بخش پيدا كنيد
دوست عزیز من وارد اون صفحه شدم . اون همش انگلیسی هست
باید از بین اون ماژوال ها انتخاب کنم ؟
کدوم ماژول هست ؟
خواهشا راهنمایی کنید
براي شروع طراحي وبسايت با [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]يك مقدار زبان انگليسي جزو ضرورياته. اون لينكي كه بهتون دادم ليست افزونه ايي هست كه براي مديريت مشتريان يا همون پشتيباني استفاده ميشه. در حال حاضر هم چنين افزونه اي در دايركتوري [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]ترجمه نشده. درصورت نياز مي تونيد در خواست بديد كه براتون ترجمه كنند
kayako.com
سلام
این سیستم کایاکو هست و هیچ ربطی به جوملا نداره. شما باید این سیستم را خریداری کنید.
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط armahloji [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون که پاسخ دادید !
یکبار عنوان تاپیک رو بخونید !
نگفته شده همین شکلی ! مثل این ! و در سایت پشتیبانی جوملا مطرح شده ! پس هدف کسی که سوال پرسیده مشخص هست !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست