سلام
خسته نباشید
وقت بخیر
یه داداشه گل پیدا میشه یه انجمن smf واسم نصب کنه البته فایلاش اپلود شده فقط مونده نصبش
اگه کسی میتونه لطفا اینجا خبر بده تا اطلاعاته هاستو واسش بفرستم
تشـــــکر
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
خسته نباشید
وقت بخیر
یه داداشه گل پیدا میشه یه انجمن smf واسم نصب کنه البته فایلاش اپلود شده فقط مونده نصبش
اگه کسی میتونه لطفا اینجا خبر بده تا اطلاعاته هاستو واسش بفرستم
تشـــــکر
سلام
شما در چه مرحله ای با مشکل مواجه شده ای؟
من در هیچ مرحله با مشکل مواجه نشدم چون بلد نیستم نصب کنم ! اپلود کردمش فقط مونده نصبش کسی نیست واسم نصب کنه ؟! یه داداشه گل پیدا نمیشه تو این انجمن به این عظمتش ؟!!!
یعنــــــــــی این انجمن با این عظمـــــــــــــــتش کسی نیست مشکل ما رو حل کنه ؟ وای خــــــــــــدای مــــــــن
سلام
لطفا از ارسال های مکرر خودداری کنید. قوانین انجمن رو مطالعه فرمایید.
برای شروع از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] استفاده کنید.
در پناه حق
سلام
دوست عزیز !
قوانین انجمن را مطالعه فرمایید ! در غیر اینصورت مطابق با مقررات با شما برخورد خواهد شد !
مشکلات شما را میتوانیم حل کنیم. در صورتی که تمایل به درخواست نصب سیستمی رو داشته باشید و از تخصص و دانش شما خارج باشد میتوانید با پرداخت هزینه در فروشگاه درخواست نصب سیستم مورد نظر خود را تیکت کنید. آموزشها به اندازه کافی گویا هستند و میتوانید از آموزشها برای نصب کمک بگیرید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
سلام مهدی جان من انجمنو طبق اموزش هایی که تو سایت گداشتین نصب کردم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] فقط انجمن بالا میاد روی دکمه های ورود یا عضویت یا راهنمایی یا هر چیز دیگه کلیک میکنی یه صفحه سفید بالا میاد دلیلش چییه ؟ چی باید بکنم ؟ مممنون میشم راهنماییم کنی؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مشکل شما در بخشیه که آپلود کردی
تو قسمت مدیریت فایل های هاستت برای آپلود دو بخش وجود داره:
1.آپلود فایل
2.آپلود فایل های فشرده مثل (zip. tar, tgz, gz)
شما به خاطر اینکه فایل نصبت فشرده هست باید فایلت رو در قسمت دوم آپلود کنی اگه میزبانی هاست تو این دو بخش رو نداره هاستت رو عوض کن
بعد از آپلود بقیه ی نصب رو در لینک زیر دونبال کن به همین راحتی:D
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوستان من الان تمام فایل ها رو نصب کردم فقط یک جای کارم مشکل داره اونم اینه که من این قسمت رو متوجه نمیشم که باید دقیقا چی کار کنم لطفا کمی بیشتر توضیح بدید.
در پایان کار باید دسترسی برخی از شاخه ها و فایل ها را بصورت قابل خواندن و نوشتن (CHMOD'ed to 777) تغییر دهید. لیست فایل هایی که باید تغییر دهید به شرح زیر است:
* attachmentsسوال بعدیمم اینه که الان از یک هاست رایگان استفاده میکنم بعد توی قسمت فایل منیجرش که میرم به این صورت هست:
* Packages
* Packages/installed.list
* Packages/server.list
* Smileys
* Themes
* agreement.txt
* Settings.php
* Settings_bak.php
* install.php
* Themes/default/languages/Install.english.php
home
access-logs
etc
logs
public-ftp
public-html
tmp
الان من فایل ها رو در قسمت www اپلود کردم میخواستم بدونم که درست اپلود کردم یا نه؟؟