سلام
من هر دو قالب رايگان گروه خليليان را نصب كردم ولي در نمايش سايت هر دو يكسري آدرس كد ميده
قالب نيلو . قالب افلاك بايد چيكار كنم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من هر دو قالب رايگان گروه خليليان را نصب كردم ولي در نمايش سايت هر دو يكسري آدرس كد ميده
قالب نيلو . قالب افلاك بايد چيكار كنم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مشكلش از كجاست ؟؟؟!!!
دروود
از چه جوملایی استفاده میکنید ؟!
برای رفع ارر های پایین یا باید تنظیمات اسلاید شو رو تغییر بدید تا درست نمایش بده یا غیر فعال کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
ممنون بخاطر پاسخگويينقل قول:
نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من از بسته نسخه سريع استفاده كردم خودش با جوملا 1.6 نصب شد البته من روي جوملا 1.5 هم كه نصب كردم همين مشكل را داشت
خب حالا كه مشكل اسلايد شو حل شد حالا پيغام خطاي بالا مربوط به چي هست؟ ( پيغام مربوط به فايل kh-menus )
مال قالب هست عزیزم اخطار بالا ... باید با خودشون که طراحند تماس بگیرید . پشتیبانی میکنند عزیزم .
ارر شما از منو kh_menu هست که اگه اون رو غیر فعال کنید این ارر هم برطرف خواهد شد
ولی چون از بسته نصب اسان استفاده میکنید بهتر هست که با انجمن مربوطه در تماس باشید
شاد و سلامت در پناه ایزد