با سلام خدمت همه دوستان.
می*خواستم بدونم کامپوننت AceSEF فارسی شده*اش هم موجوده؟
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام خدمت همه دوستان.
می*خواستم بدونم کامپوننت AceSEF فارسی شده*اش هم موجوده؟
سلام
تیم جوملا فارسی این کامپوننت رو هنوز فارسی نکرده است. شاید سایتهای دیگر فارسی کرده باشند ! جستجو در گوگل ضرر نداره
اما در کل استفاده از این کامپوننت نیازی به فارسی بودنش نیست ! چون تفاوتی نمیکنه در قسمت کاربری !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
درواقع مشگل اصلی من این است که تنظیمات آن را بلد نیستم، آیا برای راهنمائی، سایتی را می*توانید معرفی کنید که در انجام تنظیمات بتوانم از آن استفاده کنم؟
با تشکر
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
به شما کمک بسیاری میتونه بکنه ! آیا مطالعه کردید و پاسخگوی شما نبود !؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
ممنونم، بسیار کارآمد بود و تقریبا 95٪ مشگلم را حل کرد.
ببخشید دوباره تو همین تاپیک سوال کردم.
سایت من توسط شخصی طراحی شده که فعلا دردسترسم نیست. و این کامپوننت را قبلا در آن نصب نموده است، فقط وقتی وارد این کامپوننت میشم برای تنظیم (با توجه به آدرسی که برای آموزش قرار دادید) هیچ شباهتی به اون نداره و تو سایت من، متن*ها خیلی درهم و نامرتب نمایش داده میشود. می*خواستم بپرسم:
1- اگر این کامپوننت را بخواهم برای نصب مجدد حذف کنم مشگلی برای سایت پیش نخواهد آورد؟
2- چنانچه لازم شد و اینکار را کردم، لطفا بهترین گزینه برای دانلود و نصب مجدد آن را هم برایم قرار دهید.
با تشکر از راهنمائی*های شما دوستان که همواره کامل و بدون نقص است.
سلام
در صورتیکه که کامپوننت هنوز روی سایت شما فعال و تنظیم نشده مشکلی پیش نخواهد آمد ، اما قبل از هر کاری از فایل ها و دیتابیستون پشتیبان تهیه کنید.
بهترین گزینه برای دانلود و نصب هم دانلود از سایت اصلی هست.
سلام.
تیم جومینا این کامپوننت رو فارسی کرده.