سلام
به یک پیج یا کد نیاز دارم که به فرض 100 لینک در آن موجود باشد ولی در هر بار نمایش فقط 5 لینک را بصورت رندم نمایش دهد.
مانند سایت آشیانه هاست که در سمت راست سایت قسمت برخی از مشتریان را نمایش می دهد : ashiyanehost.com
ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
به یک پیج یا کد نیاز دارم که به فرض 100 لینک در آن موجود باشد ولی در هر بار نمایش فقط 5 لینک را بصورت رندم نمایش دهد.
مانند سایت آشیانه هاست که در سمت راست سایت قسمت برخی از مشتریان را نمایش می دهد : ashiyanehost.com
ممنون
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شاد و سلامت در پناه ایزد
سلام مرصاد جان
برای جوملا یا مامبو نمیخوام برای یک سایت معمولی html یا php نیاز دارم.
این سایت رو ببینید ashiyanehost.com سمت چپش قسمت برخی از مشتریان ...اینجوری مد نظرم هست برای یک سایت htm نیاز دارم.
ممنون
به هر حال شما برای تصادفی کردن نیاز به یه اسکریپت دارید یا php باشه و از سمت سرور یا جاوااسکریپت باشه و از سمت کلاینت و با html ساده نمی شه کاری کرد
خوب می اینو می خوام تو یک سایت htm بکار ببرم باید چیکار کنم؟راهنمایی بفرمایید
ممنون
جواب شما روداده ام باید از زبانی غیر از html باتوجه با ماهیت سایت شما جاوا اسکریپت ظاهرا مناسب ترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sahama [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
ممنون از پاسخ کدشو پیدا نمی کنم شما دارید؟کد مناسب؟