سلام، یه سایت با artisteer طراحی کردم ولی میخوام یه ماژول لوگین در بالای هدر اضافه کنم اما نمیدونم چطور ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام، یه سایت با artisteer طراحی کردم ولی میخوام یه ماژول لوگین در بالای هدر اضافه کنم اما نمیدونم چطور ؟
دوست عزیز آرتیستر تجاری است و پشتیبانی از اون طبق قوانین این انجمن در اینجا صورت نمی گیره و برای پشتیبانی باید به سایت مرجع مراجعه کنید
توجه کنید : "طراحی کردم ولی میخوام یه ماژول لوگین در بالای هدر اضافه کنم" این که ربطی به اون نرم افزار نداره، من که در مورد کار با آرتیستر کمک نخواستم.
سه pdf در مورد css مطالعه کردم اما بازم متوجه نشدم.
اگه شخصی در مورد کدهای یه قالب به طور مثال توضیح بده بسیار مفید هست.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خوب یه ماژول لوگین از yoo theme به بالای هدر اضافه کردم.
خوب نیاز به استایل داره،!؟؟
( این رو بگم این ها برای تمرین هست )
یعنی کسی نمیدونه!
لطفا اگه مایل به پاسخ نیستید دلیل رو هم بفرمایید تا بفهمم مشکل از کجاست و چه کاری باید انجام بدم.
سلام
در آموزش اگر دقت کنید "برای نتیجه بهتر می*توانید به پوشه templates\your template\css بروید و فایل template.css را باز کنید و برای این ماژول، استایل مورد نظر را تعریف کنید."نقل قول:
نوشته اصلی توسط index.mailbox [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط poonoodi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در دریافت پاسخ کمی صبور باشید اختلاف زمانی دو پست اخر شما حدود 7 ساعت هست!نقل قول:
نوشته اصلی توسط index.mailbox [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه حق