با عرض سلام خدمت دوستان . آيا اين قالب براي جوملا 1.5.23 نيز وجود دارد ؟ . / لينگ عكس قالب در زير امده / [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
با عرض سلام خدمت دوستان . آيا اين قالب براي جوملا 1.5.23 نيز وجود دارد ؟ . / لينگ عكس قالب در زير امده / [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
این قالب به نظر تغییر یافته قالب اصلی جوملا است
موفق باشید
يعني چي اقا نويد ؟ . يعني براي جوملا 1.5.23 نيست ؟؟
هست ولی خودشون تغییر دادن
یعنی به صورت عمومی وجود نداره
موفق باشید
اقا نويد منظورتون را متوجه نشدم . الان اخرش براي جوملا 1.5.23 هست ؟ / ايا ميشه اين قالب را يه جور از سايت خارج كرد بعد به جوملا 1.5.23 تبديل كرد ؟
دوستان كسي نام اين قالب را مي دونه ؟؟
سلام
دوست من به پاسخ های داده شده دقت کنید ، این همون قالب پیشفزض مدیریت جوملا هست که دستکاری شده و به این شکل در اومده ، بله برای نسخه 1.5 هست اما این قابل رو صاحب سایت به این شکل در آورده ، اگر به طراح سایت دسترسی دارید می تونید قالب رو ازش بگیرید.
دوست عزيز در نسخه 1.5.23 اين قالب داخل جوملا نيست ! چه طوري دست كاري كرده ؟؟ اين قالب بر روي نسخه 1.5.10 هست من به مديريت و هاست اون سايت دسترسي دارم . چه طوري از سايت بيرون بكشم ؟؟ بر روي نسخه 1.5.23 كار ميده ؟
سلام
شما هنوز دقت نکردید ، خدمتتون عرض کردم این همون قالب مدیریت نسخه 1.5 هست که فقط دستکاری شده ، پوشه قالب رو از مسیر /administrator/template به جوملای مورد نظرتون منتقل کنید و از مدیریت قالب ها ، قالب رو تغییر بدید.
قبل از هر کاری بک آپ بگیرید.
دوست عزيز من كاربر مبتدي هستم . يه مقدار گيج شدم !!!!. من ميخوام اين قالبو از هاست بيرون بكشم و روي يه هاست ديگه نصب كنم . چه طور مي تونم ؟؟؟ / ممنون ميشم كامل توضيح دهيد . با تشكر