سلام
در بعضی از قالبها ، برخی موقعیت ها فعال هستند ولی برخی دیگر فعال نیستند در این مورد میشه کاری کرد؟ یعنی موقعیتهایی را که فعال نیستند فعال کرد؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
در بعضی از قالبها ، برخی موقعیت ها فعال هستند ولی برخی دیگر فعال نیستند در این مورد میشه کاری کرد؟ یعنی موقعیتهایی را که فعال نیستند فعال کرد؟؟؟
بله ولی بستگی به قالب داره
لیک قالب رو اگر تجاری نیست بذارید و موقعیتی رو ه می خواهید فعال کنید بگید
سلام
موقعیت قالبها در جوملا 1.5 علاوه بر فایل index.php باید در فایل xml قالب نیز معرفی شود. مدیری جوملا موقعیتها را از فایل xml شناسایی میکند و در مدیریت ماژولها اونرو نمایش میده !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
این لینک قالب
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موقعیت های بالا و پایین صفحه را می خواستم
اگر لطف کنید بگید که باید چه کار کنم این موقعیت ها را فعال کنم
عرض کردم اسم موقعیت هایی رو که فعال نیستند بذارید تا بررسی کنم چرا فعال نیستند
چند تا از موقعیتها در این قالب قط زمانی نمایش داده می شوند که ماژولی در اونها فعال باشه ولی موقعیتی به نام بالا یا پایین در این قالب وجود نداره
آیا می خواهید همچین موقعیت هایی را بسازید؟ یا اونها وجود دارند و شما می خاهید فعالشون کنید؟
این موقعیت ها فعال نیستند
syndicate
breadcrumb
banner4
این موقعیت ها در قالب وجود دارند
حالا جز این موقعیت ها می توان موقعیت دیگه ای هم اضافه کرد؟
دوست عزیز فالب سایت ات از لحاظ موقعیت مازول یه کم فقیره و باید چند تا موقعیت مثلا در بالای هدر و در پایین قالب با عنوان فوتر و موقعیت هایی که نام بردید ایجاد بشه . ضمنا موقعیت top هم سرجایش نیست و اومده زیر مطلب صفحه نخست و یه جوری فوتر شده تا اینکه تاپ باشه و موقعیت بنر که اصلا نداره و نمیدونم چرا گفتین بنر 4 فعال نیست مگر بنر های 1نا 3 داره که 4 فعال نباشه . برای من که اینجوری نشون میده
موفق باشید