سلام، چرا صفحه فیسبوک من اینجوری بالا میاد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از windows 7 استفاده میکنم.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام، چرا صفحه فیسبوک من اینجوری بالا میاد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از windows 7 استفاده میکنم.
با سلام. ابتدا لازم مي دونم نكته ای رو بهتون ياد آوری كنم. اينجا انجمن جوملای فارسی هستش و نميشه هر سؤالی رو كه به ذهنتون مي رسه ارسال كنيد. مطمئناً سايتهایی نظير فيس بوك انجمن پشتيبانی برای خودشون دارند و پرسيدن سؤال در انجمن جوملا يك مقدار غير معقولانه ست.در ضمن با پرسيدن سؤال ناقص هيچ كمكی نمی تونيم بهتون بكنيم. صفحه ی من اينجورِ بالا مياد يا اونجوری يعنی چه جوری؟ :d بدون هيچ اطلاعاتی كه نميشه كمك كرد. موفق باشيد و اميدوارم هدفتون از ارسال چنين پست هایی بالا بردن ارسال نباشه
1 که فروم موجود نیست.
2 مشکل فقط مختص فیس بوک نیست بعضی سایت های دیگه هم برام همین جور میشه، مشکل از مرورگر خاصی هم نیست، شامل firefox,explorer,chrome
3 تصویر که گویا هست تازه خط مرورگر رو هم تو کادر زدم تا بفهمید از کجا تصویر شروع میشه، اگه اطلاعات بیشتر داشتم که ...
فرومش هست و با Punbb ساخته شده. يه جستجو كنيد به نتيجه مي رسيد.CSS برای شما لود نميشه و علتش هم سرعت پايينه. مخصوصاً كه از SSl استفاده مي كنيد. تو فروم های عمومی بهتر به نتيجه خواهيد رسيد