سلام
من به چند روزی هست که جوملا 1.7 رو نصب کردم. در نصب Extension ها هر فایلی رو آپلود و یا لینک دانلود را مبدم پیغام زیر را نشان و نصب نمیشه.
JFTP: :store: Bad response
Warning: Failed to move file!
راه حل این موضوع رو اگر کسی بگه. ممنون میشم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من به چند روزی هست که جوملا 1.7 رو نصب کردم. در نصب Extension ها هر فایلی رو آپلود و یا لینک دانلود را مبدم پیغام زیر را نشان و نصب نمیشه.
JFTP: :store: Bad response
Warning: Failed to move file!
راه حل این موضوع رو اگر کسی بگه. ممنون میشم
سلام
لایه ftp رو تنظیم کنید و نتیجه رو بگید
سلام
اول اینکه من سوالم رو یک جا نوشتم و اینکه منظور شما چی بوده نمی دونم و تازه وارد این انجمن شدم و حالا بازم ببخشید.
دوم اینکه تنظیمات ftp را از کجا تنظیم کنم و چه جوری؟
ممنون از پاسخ شما
دوست عزیز. در خود هاست چیز خاصی برای تنظیم مشاهده نکردم
اما در قسمت Global Configuration به چند مشکل بر خوردم.
اول اینکه save در این صفحه کار نمیکند.
FTP Host رو که 127.0.0.1 رو هست به آدرس اصلی FTP که هاست به من داده تغییر میدم ولی چون save کار نمیکنه مشکل داره.
دوم اینکه به دیگر صفحات Global Configuration نمیتونم برم. مثله تنظیمات سیستم و سرور.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آموزش تنظیماتی که در جوملای 1.5 بود مفید نبود. شاید به خاطر قدیمی بودن ورژن آن بوده و یا تنظیماتی که بر روی سرور انجام شده که هر برای هر هاستی جدا و دارای تنظیماتی متفاوت است.
اما مشکلم را رفع کردم. تمامی اطلاعات را از روی هاست پاک کردم و دوباره جوملای 1.7 را نصب کردم. در تنظیمات به چند نکته بر خوردم که هم برای خودم تازه بود و گفتم اینجا بنویسم تا اگر کسی شبیه مشکل من بر خورد از این طریق رفع اشکال کند. اول اینکه در تنظیمات Database حتما وارد تنظیمات database هاست شوید و اطلاعات را از آنجا گرفته و وارد کنید. وارد سرور اصلی database هم بشوید و dbprefix را بعد از لاگین شدن به دیتا مشاهده کنید و وارد کنید. دوم در تنظیمات FTP حتما FTP را خاموش نگه دارید. من FTP را روشن گذاشته بودم و تمامی اطلاعات آن درست وارد کرده بودم مثله سرور و رمز عبور و دیگر تنظیماتی که به طور دستی باید وارد میشد ولی در نصب افزونه ها باز هم مشکل داشتم اما با خاموش کردن FTP تمامی مشکلاتم حل شد.