سلام من یه سایت دارم که خودم سوپر ادمین هستم و واسه یه کاری یکی ار یوزرها ادمین کردم و بعدا لازم شد که نام کاربریش رو حذف کنم وقتی میخاستم خذفش کنم سیستم پیغام داد که شما نمیتوانید یک ادمین را حذف کنید. حالا چیکار کنم حذفش کنم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من یه سایت دارم که خودم سوپر ادمین هستم و واسه یه کاری یکی ار یوزرها ادمین کردم و بعدا لازم شد که نام کاربریش رو حذف کنم وقتی میخاستم خذفش کنم سیستم پیغام داد که شما نمیتوانید یک ادمین را حذف کنید. حالا چیکار کنم حذفش کنم؟
سلام
ابتدا دسترسی ایشون رو از سوپر ادمین به یوزر معمولی تغییر بدید.
سپس اقدام به حذف نام کاربری کنید
یا علی
وقتی میخام این کار رو بکنم هم ایراد میگیره :cry:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از طريق ديتابيس عمل كنيد. برای اينكار به ديتابيس سايتتون بريد. jos_user رو پيدا كنيد. كاربرتون رو انتخاب كنيد و از اونجا خذف كنيد
سلام ممنون از راهنمایتون
منظورتون از دیتا بیس همون cpanel هست ؟ میشه دقیقا آدرس بدین کجا باید برم
سلام
شما به راحتی می تونید در مدیریت کاربران
گزینه غیر فعال کردن کاربر رو روی خیر قرار دهید.
کاربر مورد نظر را انتخاب کنید . گروه اون رو به کاربر عادی تغییر بدید. > ذخیره کنید و سپس اونو انتخاب و حذف کنید.
از طریق دیتابیس هم که میلاد گفتند با phpmyadmin به دیتابیستون دسترسی پیدا کنید.
در پناه حق