من وقتی کد جاوا اسکریپت رو در ادیتور جوملا قرار می دم و صفحه را ذخیره می کنم دوباره بر میگردم میبینم تگ اسکریپت حذف و همه به صورت text شده....به نظرتون مشکل کجاست؟
نمایش نسخه قابل چاپ
من وقتی کد جاوا اسکریپت رو در ادیتور جوملا قرار می دم و صفحه را ذخیره می کنم دوباره بر میگردم میبینم تگ اسکریپت حذف و همه به صورت text شده....به نظرتون مشکل کجاست؟
سلام ویرایشگر tinymce در حالت عدای برای جلو گری از سو استفاده و یجاد کد های مخرب کدهای جاوا و همین طور بعضی از تگ های خاص رو حذف می کنه
برای جبران می تونید ویرایشگر رو به ویرایشگر ساده تغییر بده و متنتون رو ذخیره کنید و بعد از ذخیره دوباره ویارایشکر رو به tinymce برگردونید
این کارو قبلا کرده بودم...بعد از تغییر ادیتور به ساده اسکریپت رو کپی می کنم و ذخیره می کنم....دوباره ماژول رو باز می کنم ادیتور خالی خالی هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط sahama [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
درسته
من در فکر جوملا 1.5 بودم ولی متاسفانه این روش در جوملا 1.6 جوابگو نیست شما می تونید از افزونه هایی که اینجا معرفی شده اند استفاده کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]