با سلام
بعد از تمام شدن مراحل نصب جوملا 1.6.6 در wamp2.0 و پاک کردن پوشه ی inistal، به آدرس سایته رفتم این خطا رو داد!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مشکل از چیه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
بعد از تمام شدن مراحل نصب جوملا 1.6.6 در wamp2.0 و پاک کردن پوشه ی inistal، به آدرس سایته رفتم این خطا رو داد!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مشکل از چیه؟
سلام
ظاهرا عکس رو در جایی آپلود کرده اید اما برای من قابل نمایش نیست
یا عکس رو در جای دیگه آپلود کنید یا متن خطا رو بذراید
ببخشید این هم متن خطا
Fatal error: Call to a member function get() on a non-object in E:\wamp\www\kasrarahkaran1\templates\beez_20\index .php on line 122
Fatal error: Call to a member function get() on a non-object in E:\wamp\www\kasrarahkaran1\templates\beez_20\index .php on line 122
این بسته نصب رو از کجا دریافت کردید؟
بسته جوملا فارسی رو دوباره اکسترکت کرده و پوشه installation رو حذف کنید و نتیجه رو بگید
این کاری رو که گفتین انجام دادم بازم همون خطا رو دادنقل قول:
نوشته اصلی توسط sahama [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این کاری رو که گفتین انجام دادم بازم همون خطا رو داد
درضمن من این فایل رو از سایت جوملا فارسی دانلود کردم .