من قالب گلاره رو دانلود کردم که یه فایل زیپ شده است
میخواستم آپلود کنم با پیغام ناشناخته شده بایگانی برخورد کردم
چطوزی باید آپلود کنم ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
من قالب گلاره رو دانلود کردم که یه فایل زیپ شده است
میخواستم آپلود کنم با پیغام ناشناخته شده بایگانی برخورد کردم
چطوزی باید آپلود کنم ؟
این قالب رواز کجا دریافت کردید؟
با چه فرمتی؟
بسته های نصب جوملا معمولا zip هستند
دوست عزیز من از سایت جملارت از لینک [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دانلود کردم
فایل هم زیپ هست داخل فایل زیپ یه سری فایلهایی هستند که نمی دونم چه چوری باید آپلود کنم
سلام، من قبلا اين قالب رو از همين سايتي كه شما دانلود كرديد گرفتم و هيچ مشكلي در فايل نيست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط javadnagizadeh [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فايل زيپ رو آن زيپ كنيد: درون آن 3فايل است
ابتدا فايل template رو نصب كنيد و بعد از آن دو فايل ديگر رو كه مربوط به پلاگين و ماژول قالب هستش.
اگر مشكلي ديگري بود مطرح كنيد
وقتی آن زیپ میکنم داخل پوشه تمپلت 10-15 فایل وهست تک تک باید آپلود کنم ؟
من بعد از دانلود بسته اونو از طریق مدیریت محتوا آپلود و نصب میکنم !
لطفا با دقت مراحل زير را انجام دهيد:نقل قول:
نوشته اصلی توسط javadnagizadeh [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
1-فايل كه دانلود كرده ايد با نام Gelareh_www.JoomlArt.ir.zip و حجم 365k مي باشد. آن را آن زيپ كنيد.
2-وارد فايل آن زيپ شده شويد. در آنجا 3پوشه به نام هاي module,plugin,template وجود دارد.
3-وارد فايل template شويد. در آن يك فايل زيپ بنام glareh.zip وجود دارد. اين همان فايل قالب مي باشد كه بايد آنرا نصب كنيد.
4- از منوي افزونه هاي جوملا قسمت نصب/حذف ، مي توانيد فايل glareh.zip را نصب كنيد.
5-براي نصب دو فايل ديگر نيز به همين صورت عمل كنيد.
اگر مشكل ديگري داشتيد مطرح كنيد.
من همین کارو انجام دادم ولی این پیغام رو میده : JFTP::connect: Could not connect to host "ftp.gigfa.com" on port 21نقل قول:
نوشته اصلی توسط alonac [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوست عزيز
تنضيمات اف تي پي شما اشتباه است براي اين كه درستش كنيد به پيكر بندي كلي برويد در بخش سرور تنضيمات اف تي پي را كامل كنيد نانچه نساخته ايد راهنمايي كنم
از کجا باید به تنضیمات پیکره بندی برم من تا حالا نرفتم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو مطالعه بفرماييد. پاسخ خيلی از سؤالات رو رو پيدامی كنيدنقل قول:
موفق باشيد