سلام من زمانی که میخواهم فایل swf را نصب کنم ارورمیده که نمیتواند فایل xml را پیدا کنه چه باید کرد؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من زمانی که میخواهم فایل swf را نصب کنم ارورمیده که نمیتواند فایل xml را پیدا کنه چه باید کرد؟
swf فایل فلش است و قالب نصب بر روی جوملا نیست
تنها بسته های نصب بر روی جوملا نصب می شوند
شما می توانید فایل فلش رو آپلود کرده و در ماژول یا محتوای سایت استفاده کنید
سلام من مشكلم همينه كه فايل فلش اپلود نمي شه وپيغام خطا مي دهد
من سوالم را طوري ديگه مطرح مي كنم. من مي خواهم يك فلش منو را به عنوان ماژول استفاده كنم وقتي مي خواهم فايلswf رااپلود كنم اين ارور را مي دهد
خطا! نمیتواند فایل XML نصب جوملا را در بسته آن بیابد.
درودنقل قول:
نوشته اصلی توسط speir [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فايل فلش رو نميشه نصب كرد چون نصاب ندارند
برای اينكار فايل فلش رو در هاستتون آپلودكنيد و به مديريت ماژول ها بريد.
يك ماژول از نوع html بسازيد و فايل swf رو بهش معرفی كنيد و در موقعيت دلخواهتون بذاريد
موفق باشيد
شما باید برای آپلود فلش از منوی سایت > مدیریت رسانه عمل کرده و در پایین صفحه فایل خود را انتخاب و در محل مورد نظر آپلود کنید.
پس از این کار می توانید مثلا با html دستی (دلخواه) آدرس فایل رو بدبد و در موقعیتی که می خواهید قرار بدهید.
سلام با تشكر از پاسخ هاي شما و لي زماني كه من فايل فلش و يا فايل swfرا در هاست اپلود مي كنم فرمت آن ناشناخته است و در زماني كه در html دستي ميخواهم فايل فلش را به عنوان تصوير درج كنم فايل فلش را نمي شناسد چه كار كنم
سلام
افزونه های زیادی برای فلش وجود دارند که می تونید تعدادی از اونها رو می توانید در اینجا ببینید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]