سلام خدمت دوستان
سايت زير از چه اسلايد شو اي استفاده كرده ؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام خدمت دوستان
سايت زير از چه اسلايد شو اي استفاده كرده ؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فلش هست
درود
تشكر دوست عزيز . اين اسلايد شو را ميشه روي جوملا نصب كرد ؟
چه طوري ميتونم فايلشو به دست بيارم ؟
درودنقل قول:
نوشته اصلی توسط kianesfahan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای اين كار نرم افزار داريم كه من دقيقاً اسمش رو به خاطر ندارم. ولی تصاوير رو به همين شكل بصورت زيبا و ساده در مياورد.
توی اينترنت يه جستجو داشته باشيد قطعاً پيدا می كنيد.
موفق باشيد
سلام
اینجا رو بررسی کنید موارد جالبی رو پیدا خواهید کرد
سلام. فکر کنم این باشه:
دوست عزيز چيزي كه شما به دنبالشي، در جوملا مورد زير گزينه خوب ميتونه باشه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط kianesfahan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشي
بله بنده هم همین رو به ایشون معرفی کردم منتهی با لینک مستقیمش :bc:نقل قول:
نوشته اصلی توسط largy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]