سلام
تو این آدرس این نام های مستعار چی هستن که من ننوشتم که به این صورت نمایش میده.منظورم نام های که به صورت تاریخ هستن[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
تو این آدرس این نام های مستعار چی هستن که من ننوشتم که به این صورت نمایش میده.منظورم نام های که به صورت تاریخ هستن[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام.
اینها ممکنه مربوط به منو یا مجموعه های شما باشن.
وقتی نام مستعار رو برای این موارد مشخص نکنید، جوملا بصورت پیش فرض تاریخ رو به عنوان نام مستعار درنظر می گیره.
یا علی
سلام
آقا من هرکاری کردم نشد بازم مشکل داره تمام نام مستعار هارو چک کردم بازم نشد
نام مستعار-زیر شاخه ی منو-مجموعه-مطالب همه رو گذاشتم اما نشد
البته زیر شاخه های منو رو لینک خارجی گذاشتم و نام مستعار ندادم اما باز نمیدونم مشکلش چیه
مطلب يا منوتون رو ويرايش كنيد و نام مستعار رو يك كلمه ی انگليسی بگذاريدنقل قول:
نوشته اصلی توسط behrooz_1 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ببينيد مشكل حل ميشه
موفق باشيد
سلام
در بخش مدیریت - تنظیمات کلی - تنظیمات seo - نام مستعار یونیکد رو روی "بلی" قرار بدهید تا از ین به بعد این مشکل بوجود نیاد
مطالب قبلی رو هم می توانید با ویرایش کردن نام مستعار درست کنید
سلام
اینکار هارو انجام دادم بازم نشد:(
ممنون از کمکاتون
دروود
مطالب جدید این گونه میشن و مطالب قدیمی تغییری پیدا نمیکنه ادرسشون
اگر با مطلب جدید هم همین مشکل رو دارید ادرس سایت رو قرار بدید
شاد و سلامت در پناه ایزد
سلام
بازم نشد
سرورم لوکال هست :(
توجه داشته باشيد هم بايد منوها رو تغيير بديد و هم مطالب
يك اسكرين شات از سايتتون بذاريد
موفق باشيد
برای مطالب (مقالات) , منوها , بخشها , مجموعه هایی که به هنگام ایجاد نام مستعار نگرفته اند تاریخ و زمان ایجاد به طور خودکار به عنوان نام مستعار در نظر گرفته میشود
زمانی که لینک های سایت به حالت Search Engine Friendly در میایند از نام مستعار به عنوان اسم لینکها استفاده میشود در صورتی که با اصلاح این نام مستعارها مشکل حل نشد
از طریق DataBase میبایست این اسامی را عوض کنید