سلام.
با کدوم فروشگاه ساز می تونم فروشگاه بزرگی مثل این راه بندازم؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام.
با کدوم فروشگاه ساز می تونم فروشگاه بزرگی مثل این راه بندازم؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
قبلاً السكو با جوملا سايتش رو بالا آورده بود و از كامپوننت ويرتو مارت استفاده می كردنقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHussein [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با فروشگاه سازهایی مثل پرستا ميشه چنين چيزی رو ساخت
سلام.
هنگام این افزونه رو دانلود کردم. هنگام نصب می نویسه
خطا در آپلود این فایل به سرور رخ داده است.
تو فایل دانلودی چند تا فایل zip دیگه هم هست همراه فایل های php
باید چجوری نصبش کنم؟
لینک دانلود:
از چه شبيه ساز سروری استفاده می كنيد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHussein [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پيشنهاد می كنم از xammp استفاده كنيد.
موفق باشيد
موفق باشيد
من رو لوکال کار نمی کنم.
apple-android.com/00diox
از كجا ويرتو مارت رو گرفتيد؟نقل قول:
از آخرين نسخه استفاده كنيد
در ضمن
شما چه جوری نصب می كنيد؟ از سيستم خودتون آپلودمی كنيد؟
سلام.نقل قول:
نوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
به نظر میاد پروستا یه cms باشه.
درسته؟
سلام
بله پرستا یک فروشگاه ساز هست و از جوملا جدا هست.
ویرچومارت رو هم از سایت اصلی دانلود کنید و نصب کنید:
من یه جایی تو یه سایتی خوندم که ویرچومارت باگ داره و باعث هک سایت میشه. این درسته
نمی دونم ولی فکر کنم تو سایت exploit_db دیدم. :confused:
سلام
هر سیسیتمی میتونه باگ داشته باشه که به محض پیدا شدن ، رفع خواهد شد ، جوملا و دیگر سیستم ها هم بار ها بروز رسانی های امنیتی منتشر کرده اند و اشکالات امنیتی خودشون رو برطرف کردند، ویرچومارت هم به همین صورت هست ، در هر نسخه جدید اشکالات نسخه قبل رفع خواهد شد، امنیت سایت شما به موارد زیادی بستگی داره.