با سلام
دوستان من بنا به دلایلی مجبورم تاریخ سایت رو به میلادی تبدیل کنم. البته میخوام از نسخه فارسی با تاریخ میلادی استفاده کنم.
باید فایل خاصی رو از رو نسخه انگلیسی جایگزین کنم یا کدی رو عوض کنم؟
ورژن جوملای من 1.5.23 هست.
ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
دوستان من بنا به دلایلی مجبورم تاریخ سایت رو به میلادی تبدیل کنم. البته میخوام از نسخه فارسی با تاریخ میلادی استفاده کنم.
باید فایل خاصی رو از رو نسخه انگلیسی جایگزین کنم یا کدی رو عوض کنم؟
ورژن جوملای من 1.5.23 هست.
ممنون
درودنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نام فايل های زير را در پوشه language\fa-IR تغيير دهيد و يا حذف كنيد
fa-IR.date.php
calendar.js
موفق باشيد
موفق باشيد
آقا متاسفانه تغییری ایجاد نشد. البته فایل calendar.js اصلا وجود نداشت تو پوشه زبان.
بذارید یه کم موضوع رو بازتر کنم، میخوام چیزی نصب کنم رو جوملا که تاریخش باید به میلادی تنظیم بشه. وقتی جوملا رو از اول به انگلیسی نصب میکنم و تاریخ میلادی هست مشکلم حل میشه، ولی وقتی به فارسی نصب میکنم مشکل ایجاد میکنه.
الان میخوام کاری کنم که فقط تاریخ سایت به میلادی تبدیل بشه. با حذف یا تغییر فایل fa-IR.date.php فقط تاریخی که بالای سایت میندازه عوض شد!
مرسی
جوملای انگلیسی رو نصب کنید و بعد بسته زبان فارسی رو از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] برای جوملا 1.5 پیدا کنید و اونو باز کنید
حالا در اون می توانید فایل های مرتبط با تاریخ شمسی رو پیدا کرده و حذف کنید
توجه داشته باشید که بعد از این کار در فایل xml نصب هم تغییرات رو انام بدید و این فایل ها رو از فرآیند نصب حذف کنید
اگر موفق نشدید بیشتر توضیح می دم
فرایندهای راحت تری هم وجود داره ولی این روش قابل درک تره
ممنون از توضیحاتتون.
خوب من سایت رو تازه نصب نکردم که حذف کنم و از نو انگلیسی رو نصب کنم.
یه راه راحت تر پیدا کردم که روی لوکال به راحتی جواب داد ولی روی هاست نمیدونم چرا نشد؟!
زبان بخش مدیریت رو به انگلیسی که تغییر دادم مشکل حل شد و تاریخ هم به میلادی برگشت ولی روی سایت هر کاری کردم این زبان تغییر نمیکنه.
حتی زبان انگلیسی رو مجدادا هم نصب کردم ولی باز هم تغییری ایجاد نشد. ممنون میشم اگه توضیح بدید این مشکل عدم تغییر زبان از کجا میتونه باشه؟
با تشکر
همون مسيری كه گفتم رو بنده انجام دادم و تاريخ به حالت ميلادی برگشت
پارامترهای تاريخ ميلادی توی فايل زبان هستش. يعنی در اين دو پوشه:
administrator\language\fa-IR
language\fa-IR
با حذف اون دوفايل (كه در مديريت فايل calendar.js نيست) تاريخ به حالت ميلادی بر می گرده
پيشنهاد می كنم تغيير نام بديد كه بعدها بتونيد برگردونيد
فايل هایی رو هم كه از قبل ذخيره كرديد تاريخش توی ديتابيس ثبت ميشه و همگی به ميلادی ثبت ميشه. با اين دستورات تاريخ به شمسی بر می گرده كه با حذف يا تغيير نام مشكل برطرف ميشه
موفق باشيد
من نمیدونم شما از جوملای کدوم تیم استفاده میکنید ولی اون چیزی که من استفاده میکنم تو پوشه زبان administrator هیچ کدوم از این دو فایل رو نداره و تو پوشه زبان هم فقط همون fa-IR.date.php رو داره.
عرض کردم که اگه زبان روی مدیرت جوملا رو عوض کنم مشکل خود به خود حل میشه ولی هر کاری میکنم عوش نمیشه!!! :question:
این عکس رو نگاه کنید، زبان پیش فرض روی انگلیسی قرار داره ولی همه چیز همچنان فارسی باقی مونده...
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لینک گذاشتم که سرعت لود صفحه رو پایین نیاره.
ممنون
دوست عزيز ما نمی دونيم تيم مربوطه چه تغييراتی داده و توضيحاتمون تماماً برای جوملافارسی نسخه مامبولرن هستش.
از جوملای [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] استفاده كنيد و تغييراتی رو كه گفتم اعمال كنيد
موفق باشيد
با سلام
انتقال داده شد به :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط fxer [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزيز براي مشكلتون تاپيك جدا گانه بزنيد
توصيه ميكنم قوانين انجمن رو يكبار مطالعه كنيد تا در آينده به مشكل بر نخوريد:
موفق باشيد