سلام
من می خوام جوملا 1.6.3 رو آپدیت کنم ولی بعد از زدن دکمه Find Updates آپدیتی پیدا نمیشه !
چه کار می تونم بکنم ؟
متشکرم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من می خوام جوملا 1.6.3 رو آپدیت کنم ولی بعد از زدن دکمه Find Updates آپدیتی پیدا نمیشه !
چه کار می تونم بکنم ؟
متشکرم
سلام
از آموزش زیر استفاده کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه حق
متشکرم ... این آموزش ها رو قبلا دیدم ولی مشکل من حل نشده !نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamidy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
به صورت دستی به نسخه 1.6.6 ارتقا دادم ولی هنوزم میگه آپدیتی پیدا نمی کنه
با Purge Cache هم درست نشد !
می خواستم با Akeeba Admin Tools آپدیت کنم که نتونستم نصبش کنم. این خطا رو داد :
FTP: :store: Bad response. Server response: 553 Can't open that file: No such file or directory [Expected: 150 or 125]. Path sent: /home/razavico/public_html/tmp/com_admintools-2.1.5-core.zipWarning: Failed to move file!
و واقعا فایلی کپی نشده بود !
Permission فولدر tmp رو 777 کردم ولی درست نشد !
ممکنه این مشکل به آپدیت نشدن ربطی داشته باشه ؟
چه کنم ؟؟؟
سلام
مطابق آموزش می تونید از بسته ارتقا نیز استفاده کنید.
برای ارتقا جوملا 1.6 به جوملا 1.7 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو دانلود کرده و مطابق آموزش ارتقا را انجام دهید.
در پناه حق
درسته ... ولی مشکل کجاست ؟تا کی باید دستی آپدیت کنم ؟فکر می کنید چرا باید آپدیت جدید امده باشه ولی جوملا اونو نبینه ؟ !!!
ممکنه ایراد از تنظیمات رورتون باشه
مثلا بعضی ار اکستنشن های php رو غیر فعال کرده اند یا ip سرور آپدیت جوملا رو بسته باشند یا ...