چطور میشه اندازه فونت رو ازبالای سایت حدف کرد ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
چطور میشه اندازه فونت رو ازبالای سایت حدف کرد ؟
سلام
از چه قالبی استفاده میکنید؟
آدرس سایتتون رو ذکر کنید.
از قالب beez
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] چرا تو صفحه اول ستون ها به هم میریزن ؟
تنظیمات رو اینطور ست کردم : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بی زحمت جدول موقعیت های قالب رو هم اگر دارین بزارین که بهتر استفاده کنیم ، اینکه مثلا پایین وسط پوزیشن چنده و ...
دروود
مطالب رو به صورت 4-1-1-0 ست کنید ببینید مشکل حل میشه یا خیر
برای تغییر اندازه فونت هم باید در قالب خودتون تغییر ایجاد کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
کلا نوشته تغییر اندازه فونت رو از بالای هدر می خوام حذف کنم ، و تغییرات در تنظیمات کلی هم Save نمیشن ! Configuration.php روی 644 بود 777 هم کردم بازم نشد .
این 2 مورد رو کمک کنین ممنون میشم .
با 4-1-1-0 نشد .
دوست عزیز سوالات جداگانه رو در تاپیک دهای جداگانه مطرح کنید
جان من تو خودت بودی به این جوابی که نوشتی چی جواب می دادی ؟
برادر عزیز جواب مشکل رو بلد هستی بگو نیستی نگو ، مجبوری ... بنویسی ؟
" دوست عزیز سوالات جداگانه رو در تاپیک دهای جداگانه مطرح کنید" ، در تاپیک دهای جداگانه ؟ تاپیک ده ؟
بگزریم ، کسی بلده جواب بده ؟
نوشته تغییر اندازه فونت رو از بالای هدر می خوام حذف کنم ، و تغییرات در تنظیمات کلی هم Save نمیشن ! Configuration.php روی 644 بود 777 هم کردم بازم نشد .
جوملا کار های حرف ای عزیز کمک لطفا .
دوست عزيز، در اين انجمن هركس در حد توان و بعضاً دوستاني بيش ار حد توان خود وقت براي پاسخ دادن و كمك به ديگر كاربران ميگذارند، بدون كوچكترين چشم داشتي، شما دچار مشكل شده ايد و بايستي براي گرفتن پاسخ و حل مشكل خود صبور باشيد و مطمئن باشيد با اين ادبيات مشكل شما مرتفع نميشود.
مطمئن باشيد شما بهترين انجمن را براي رسيدن به جواب سوال هاي خود انتخاب كرده ايد به شرط صبوري و رعايت قوانين.
موفق باشيد