سلام
من تازه عضو سایت شدم و می خوام جوملا یادم بگیرم!
نرم افزارش رو دانلود کردم یه سوال؟!
چطور اجراش کنم؟ فایلی برای نصب نداره! از کجا نصبش کنم ؟ اگه میشه کمک کنید مرسی:painting:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من تازه عضو سایت شدم و می خوام جوملا یادم بگیرم!
نرم افزارش رو دانلود کردم یه سوال؟!
چطور اجراش کنم؟ فایلی برای نصب نداره! از کجا نصبش کنم ؟ اگه میشه کمک کنید مرسی:painting:
سلام
جوملا چیه؟
جوملا یه نرم افزار متن باز هست با php نوشته شده میشه گفت بهترینه برای راه اندازی وبسایت کاربرد داره هر نوع وبسایتی با هر نوع کاربردی رو میتونی با اون راه اندازی کنید.
فروشگاهی ، خبری ، شخصی و ....اگه بخوای با اون کار کنید اول باید نصب کنید اون روو توسیه میکنم آخرین نسخه رو دانلود کنید یعنی 1.7
برای نصب نیاز به یه سرور دارید یا میتونید رو لوکال و در رایانه خودتون اونو تست کنید برای ای چنین تستی بباید wampserver رو سیستم شما نصب باشه البته نرم افزار های دیگه ای هم هستند ولی این بنظر من بهتره
بعد از نصب به مسیری که اونو نصب کردید برید و در فولدر wwww یه فولدر با نام دلخواه بسازید مثلا wwww.mywebsite.com و.... این کار ها رو انجام بده تا بعد......
سلام
می تونید از لینک های زیر استفاده کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه حق