با سلام و درود
من در سایتم از کامپوننت Kunena جهت ساخت انجمن گفتگو استفاده میکنم، میخواستم ببینم آیا امکانش هست که هر مطلبی در اون نوشته بشه بتوان فقط تیتر اون مطلب رو در صفحه اول در یک پنجره مجزا به عنوان آخرین ارسالهای انجمن منتشر کرد؟
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام و درود
من در سایتم از کامپوننت Kunena جهت ساخت انجمن گفتگو استفاده میکنم، میخواستم ببینم آیا امکانش هست که هر مطلبی در اون نوشته بشه بتوان فقط تیتر اون مطلب رو در صفحه اول در یک پنجره مجزا به عنوان آخرین ارسالهای انجمن منتشر کرد؟
با تشکر
درود. بله
چنين امكانی هست
در سايت زير بخش DOWNLOAD بگرديد پيدا ميشه:
kUNENA.ORG
جناب صفاجوی عزیز، من از kunena که توسط همین سایت ترجمه شده استفاده میکنم، که گویا ورژن اون Kunena 1.5.12 است، به آدرسی که فرمودید رفتم و در آنجا هم گویا دانلودها برای ورژن 1.7.0 گذاشته شده، با پوزش از شما، آیا امکانش هست (مثل همیشه) دقیقتر بگوئید کدامش را باید دانلود کنم؟ واهمه دارم که سایتم رو بهم نریزه.
از صبر و حوصله*تان سپاسگذارم.
ارادتمند: کسری انصاری
سلام
نسخه ای كه استفاده می كنيد ديگه پشتيباني نميشه و بايد از نسخه 1.7 استفاده كنيد كه افزونه هاش بيشتره
اگه انجمنتون نو پاست بهتره همين الان انجمنتون رو عوض كنيد و به نسخه 1.7 ارتقا بديد
لينك دانلود انجمن ساز:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فارسی ساز:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آخرين ارسال ها: