برای اينکه يک فايل را آپلود کنم که ديگران بتوانند آن را دانلود کنم نياز به کامپوننت خاصی هست يا خير؟چطور مي تونم اين امکان را داشته باشم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
برای اينکه يک فايل را آپلود کنم که ديگران بتوانند آن را دانلود کنم نياز به کامپوننت خاصی هست يا خير؟چطور مي تونم اين امکان را داشته باشم؟
سلام
اگر جستجو می کردید زود تر به پاسخ می رسیدید
شما نیازی به استفاده از افزونه خاصی ندارید ولی بعضی از افزونه ها مانند جی دانلود یا فوکا دانلود و ... کار شما رو راحت تر می کنند و امکانات مدیریتی بیشتری در اختیار شما می ذارند
فرمودید نیاز به استفاده از افزونه خاصی ندارم... پس از کجا می تونم مثلا یه فایل پی دی اف خودم را آپلود کنم روی سایت؟؟؟ و در قمست ایجاد مطلب جدید در کدام قسمت باید این فایل را اضافه کنم؟؟؟وقتی مطلب را پست کردم ...خودش لینک دانلود را نمایش می دهد؟؟؟ روی لوکال هستم... متشکر
سلام
روش اول اینه که از طریق کنترل پنل هاس فایل ها رو آپلود کرده و لینکشون رو در مطلبتون بذاید که البته خودم چندان نمی پسندم (راحت نیست)
روش دوم که کمی ساده تر است در بخش مدیریت - منوی محتوا - مدیریت رسانه ها - انتخابها - نوع فایل پی دی اف رو مجاز کنید و بعد با این روش از طریق مدیریت رسانه ها می توانید فایل های پی دی اف رو آپلود کنید و لینکشون رو در محتواتون بذارید
روش سوم همون طور که گفتم استفاده از افزونه های مرتبط با این کار است که در اینجا می توانید نمونه هایی از اون رو ببینید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در مورد روش سوم اینکه من فوکا دانلود و جی دانلود را از سایت جومینا دانلود کردم و نصب کردم اما این کامپوننت ها کار نکرد...در ضمن این که این لینکی که شما معرفی فرمودید مگر ماژولهایش انگلیسی نیستند؟؟؟ به درد من که سایتم فارسی هست می خوره ؟؟؟
در مورد روش دوم این کار را انجام دادم ...رفتم در بخش مدیریت رسانه و pdf مجاز بود خودش... فایل مورد نظرم را آپلود کردم اما نتونستم آدرس لینکشو پیدا کنم...ببینید من میخواهم یه مرکز دانلود داشتم صرفاً نه پی دی اف...فیلم پی دی اف ورد عکس و فایل و .... همه چی...
چطور میتونم اینکارو کنم...ممنون میشم بیشتر توضیح بدهید دوستان...اگر مرحله به مرحله هم که باشه اونوقت خیلی ممنونم
روی لوکال کار می کنم...
متشکر
افزونه ها رو از سایت های اصلی دریافت کنید در فرآیند ترجمه ممکنه مترجم ها ناخواسته اشکالاتی رو در برنامه بوجود بیاورند
با افزونه هایی که از سایت اصلی می گرید امتحان کنید و نتیجه رو بگید
توجه کنید که نسخه سازگار با جوملاتون رو نصب کنید ثلا افزوه جوملا 1.5 رو بر روی جوملا 1.7 نصب نکنید
فوکا دانلود را از سایت اصلی دانلود کردم و نصب کردم و به درستی نصب شد اما نحوه کار باهاش را بلد نیستم و سر در نمیارم...!!!
روش دومی که گفتید رو هم میشه توضیح بدهید ؟؟؟
نسخه هاي فارسي شما براي جوملا 1.5 هست نه 1.7
بهتره قبل از شروع با جوملا كتاب جوملا فارسي رو كه براي نسخه ي 1.5 هست رو مطالعه بفرماييد تا جواب بيشتر سؤالاتون رو هم پيدا كنيد
در انجمن كلماتي مثل "دانلود" رو جستجو كنيد و ليست بلند بالاي تاپيك هاي دانلود رو مشاهده كنيد.
زحمت جستجو با شما
موفق و مؤيد باشيد
در مورد فوکا دانلود آموزش میشه بدهید یا سراغ دارید ؟؟؟ متشکر...میخواهم یک فایل آپلود کنم و در سایت قابلیت دانلود داشته باشد فیلم عکس پی دی اف ورد و ....
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]رو ببينيد
آموزشي در اين زمينه به زبان فارسي نديدم
موفق باشيد