-
عضوگیری
براي عضو گيري در سايت بايد چه کرد يعني کاربر بيايد ثبت نام کند در سايت؟مثل الان که من عضو سايت اينجا هستم...باید جدول برایش تعریف کنم؟ سوال دیگه این که چه سایتی را برای دانلود ماژول و کامپوننت و.. پیشنهاد میکنید...یعنی این موارد که گفتم را سالم دارند و به درد بخور
-
سلام
خود جوملا سیستم عضویت کاملی داره و شما هم با استفاده از کامپوننت و از طریق منو و هم از طریق ماژول های مربوطه می تونید بهش دسترسی داشته باشید
مرجعی که خود جوملا برای معرفی افزونه ها ارائه داده اسمش JED است و آدرسش [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
سلام...میشه کامپوننت و ماژول و منویی که میگید در خود جوملا هست را دقیق معرفی کنید اسم و نحوه کار...متشکر
-
در یکی از منو ها (مثلا منوی اصلی) یه گزینه جدید بسازید و نوع اونو " فرم عضویت " قرار بدید
-
سلام..انجام دادم..وقتی در سایت روی عضویت در سایت کلیک می کنم خطای زیر را می دهد... من روی لوکال کار می کنم... چطور میشود حلش کرد؟؟؟
Not Found
The requested URL /joomla/user/registration was not found on this server.
-
در تنظیمات سئو تنظیمات استفاده از mod_rewrite رو غیر فعال کرده و نتیجه رو بگید
-
استفاده از موردی که گفتید در سئو کلاً جوابش به صورت پیش فرض خیر است
-
سلام
تصويري از محيط پيكربندي جوملاتون در محيط مديريت قرار بديد(بخش مربوط به سئو)
موفق باشد
-
این تصویر مربوط[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
سئو رو غير فعال كنيد.
htaccess.txt رو كه پاك نكرديد؟